Floer laminaat


  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

FLOER laminaat vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

FLOER met oog voor detail

Floer Laminaat is een Nederlands vloerenmerk met Europees geproduceerde laminaat vloeren met een ijzersterk karakter. Floer laminaat staat voor duurzaamheid. Een ijzersterke en krasbestendige laminaatvloer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. De schitterende laminaat vloeren zijn zeer geschikt als hout-vervangende vloeren.

Laminaatvloeren van FLOER

Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij een schitterende collectie Laminaatvloeren van FLOER. In onze showroom vindt u de unieke Landhuis laminaat collectie en de echt Nederlandse Steden laminaat collectie.

Hieronder geven wij een indruk van de laminaat collecties van FLOER. Wilt u alle laminaat vloeren zien? Bezoek dan onze showroom aan de Ceintuurbaan 112-1 in Roden. Hier hebben wij alle collecties uitgestald en kunt u de vloeren zien en voelen!

Steden collectie

Steden Laminaat

De Floer Hollandse Steden laminaat collectie bestaat uit topkwaliteit vloeren met een natuurlijk eiken uitstraling.

Naast het prachtige design zijn deze laminaat vloeren afgewerkt met een speciale anti-kras laag. Dit maakt het Floer Steden laminaat zeer duurzaam en krasvast.

De vloer is eenvoudig te leggen door haar betrouwbare Variclick klik systeem. De 6 verschillende vloeren uit de Steden collectie serie dragen allen de naam van een Nederlandse stad, maar worden geproduceerd in Duitsland.

Landhuis collectie

Landhuis Laminaat

De Floer Landhuis laminaat collectie heeft een unieke plank breedte van maar liefst 32,8 cm.

Met deze brede laminaatplanken creëert u eenvoudig een authentieke landelijke sfeer. De extra brede vloeren hebben een luxe V-groef waardoor de unieke breedte van 32,8 cm nog eens wordt benadrukt.

​ De vloer is eenvoudig te leggen door haar betrouwbare Variclick verbinding. De 12 verschillende vloeren uit de Landhuis serie worden geproduceerd in Duitsland. Er is ook een mogelijkheid om smalle en brede planken te combineren.

Prijzen van Floer Laminaat

Maar wat kosten de FLOER laminaat vloeren? De prijs is afhankelijk van de collectie die u kiest. De laminaat vloeren uit de steden collectie zijn lager geprijsd dan de luxere landhuis laminaat collectie. Wilt u meer weten over de prijzen van deze mooie laminaat vloeren? Neem dan contact op of bezoek de showroom aan de Ceintuurbaan 112-1 in Roden.

Kom langs in onze winkel!

Wilt u de FLOER laminaat vloeren zien of advies van een specialist welke vloer het beste bij u en uw interieur past? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel voor vrijblijvend advies. Onze specialisten helpen u graag mee met het vinden van de geschikte vloer.

U vindt onze showroom van meer dan 1000m2 aan de Ceintuurbaan 112-1 in Roden.

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

8 + 4 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene