Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Tapijt bij u in Leek?

Is het tijd voor nieuw tapijt of heeft u altijd al tapijt willen hebben?

Een nieuw tapijt geeft nieuw elan aan uw huis. Het zorgt voor een sfeervolle ruimte en heeft daarnaast ook isolerende eigenschappen. Met tapijt filtert u het geluid en houdt u de warmte binnen huis.

Tapijt, betaalbare luxe

Tapijt geeft u ruimte naast extra sfeer ook een luxueuze uitstraling. Het hoogpolige tapijt voelt daarnaast heerlijk zacht aan. Op blote voeten lopen was nog nooit zo aangenaam. En het fijne van tapijt is dat het nog betaalbaar is ook.

Verdien uw eigen vloer terug

De warmte isolerende werking van het tapijt zorgt dat de thermostaat een stuk naar beneden. Hierdoor bespaart u op de energierekening dankzij uw nieuwe vloer. Hoe mooi is dat? U verdient uw eigen vloer terug.

Kamerbreed tapijt laten leggen in Leek

Kamerbreed tapijt leggen doe je niet zo maar even, dit is een uiterst nauwkeurige klus. Het leggen steekt nogal nauw. Wilt u zeker zijn dat het tapijt goed wordt gelegd? Onze ervaringsdeskundigen komen graag bij u in Leek om er zorg voor te dragen dat het tapijt perfect gelegd wordt. Ze gaan pas weg als u volledig tevreden bent over het afgeleverde werk.

Doe inspiratie op Vloer en Lifestyle Roden

Voor inspiratie voor een tapijten vloer nodigen we u graag uit bij ons in Roden. Ons uitgebreide showroom zit aan de Ceintuurbaan Noord 112-1. Hier vindt u vele kleuren en mogelijkheden met betrekking tot uw tapijten vloer. Ook zijn er altijd deskundigen aanwezigen die u graag helpen. Kom gezellig langs en misschien vertrekt u wel met de vloer die u altijd al had willen hebben.

7 + 8 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene