Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Saffier laminaat vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

De kwaliteitsvloeren van Saffier

Zegt u Saffier vloer, dan zegt u kwaliteit! De vloerencollectie van Saffier bestaan al meer dan 20 jaar en heeft zich in deze tijd gepositioneerd als een kwaliteitsvloer met een aantrekkelijke prijs. Door de jarenlange ervaring is Saffier ontwikkeld tot een vloerenmerk dat rekening houdt met de wensen van de consument en aansluit op de laatste interieurtrends. Binnen het merk wordt onderscheid gemaakt tussen Saffier laminaat vloeren en Saffier pvc-vloeren.

Laminaatvloeren van Saffier

Estrade merken

Estrada

Estrada vloeren kenmerken zich door hun klassieke uitstraling. Deze klassieke uitstraling komt door de extra brede planken van de lijn. Door typerende designs ziet en voelt de vloer aan als echt hout.

Serenade merken

Serenade

De Serenade lijn heeft een prachtige houtstructuur en is door het Click Xpress systeem gemakkelijk te plaatsen. De vloer geeft uw interieur een stijlvolle uitstraling.

Meer dan alleen een vloer

Een Saffier vloer maakt een huis af. De verschillende typen vloeren hebben niet alleen de uitstraling van een houten vloer, maar zo voelen ze ook aan. Door de verschillende designs past een Saffier vloer in elk huis. De vloeren zijn niet alleen mooi maar ook handig in gebruik. Kenmerken van de vloeren zijn namelijk onderhoudsvriendelijkheid en geluidsisolatie.

Ontdek de vloeren van Saffier in onze showroom in Roden

Naast onze website, heeft Vloeren Lifestyle Roden ook een grote showroom in de buurt van Groningen. Saffier heeft een breed assortiment aan verschillende soorten vloeren, met een ruim aanbod aan uitvoeringen, kleuren en designs. Heeft u een vloer gevonden die bij u past, of wilt u graag kijken hoe de Saffier vloeren er in echt uitzien? Kom langs bij onze showroom in Roden, aan de Ceintuurbaan 112-1. In de showroom staat onze experts voor u klaar met tips en adviezen, en wij zoeken graag een perfect oplossing voor u onder het genot van een kopje thee of koffie. De showroom ligt op slecht 25 minuten van Groningen, ga direct naar de routeplanner om te kijken hoe u bij ons kunt komen. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op via info@vloerenlifestyleroden.nl, of bel 050-5020085.

1 + 13 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene