Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Gerflor PVC vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

Wilt u een PVC vloer aanschaffen? Gerflor heeft PVC vloeren van topkwaliteit die er bekend om staan innovatief, decoratief en ecologisch verantwoord te zijn. Maar voornamelijk functioneel. Gerflor is namelijk al sinds 1937 gespecialiseerd in innovatieve vloeroplossingen.

De vloeren van Gerflor worden gebruikt in onder andere ziekenhuizen, kantoren, winkels, sporthallen en uiteraard ook in woningen. Wereldwijd genieten iedere dag 100 miljoen mensen van een Gerflor vloer in hun woning. De vloermogelijkheden zijn eindeloos en ontwikkeld om ieder interieur te complementeren.

Gerflor PVC Vloeren laten leggen

Vloeren Lifestyle Roden past de PVC-vloeren van Gerflor met succes toe in diverse projecten. Van vloeren met specifieke eisen in het zorg tot geluiddempende vloeren in een sporthal, of gewoon bij u thuis. Zo bent u er te allen tijde zeker van dat de vloeren goed gelegd worden en hoeft u zich er geen zorgen over te maken.

Onze collectie Gerflor PVC vloeren

Bij Vloeren Lifestyle Roden zijn verschillende series Gerflor vloeren te vinden. Onderaan de pagina ziet u meerdere sfeerimpressies van de verschillende collecties. Wilt u meer weten of zien van de collecties? Neem dan een kijkje in onze showroom.

Creation 70 click system

Deze serie vloeren heeft een nieuwe, verbeterde click versie dus eenvoudig zelf te leggen en is ideaal voor zeer intensief gebruik. Het materiaal is geschikt voor renovatie, waterbestendig en recyclebaar. De slijtlaag is 0,7 mm.

Creation 70 X’Press

Deze vloer is snel en eenvoudig te installeren en is geschikt voor intensief gebruik. De rug van het materiaal is van nylon en bevat geïntegreerd exclusieve drukgevoelige lijm. De slijtlaag is 0,7mm en totale dikte is 5mm.

Creation 70

Dit product is eenvoudig in onderhoud en zeer geschikt voor intensief gebruik. De vloer heeft een vierzijdige veilingkant. U heeft keuze uit verschillende uitvoeringen. De slijtlaag is 0,7mm.

Creation 55 X’pres

Deze uitvoering is een heuse eye catcher. De vloer is geschikt voor renovatie en intensief gebruik. Het materiaal is eenvoudig en snel te installeren.
De slijtlaag is 0,55mm en de totale dikte is 4mm.

Creation 30 lock

De Creation 30 Lock serie is een ideaal losleg systeem, geschikt voor project gebruik. De vloer is ideaal voor renovaties en is snel installeerbaar. De slijtlaag is 0,3 mm en het materiaal is 100% waterdicht.

Saga²

De saga is eenvoudig en snel installeerbaar dankzij de looselay tegels. De vloer is geschikt voor computervloeren en eenvoudig in onderhoud. De totale dikte van de vloer is 4,6mm en heeft een slijtlaag van 0,7mm.

Voordelen van Gerflor PVC vloeren

  • Gespecialiseerd in vloeren voor particulier gebruik
  • Geschikt voor alle ruimtes
  • Geeft elk interieur een stijlvolle, tijdloze uitstraling

De Dealer in Gerflor vloeren is Vloeren Lifestyle Roden

Kom langs in Roden bij uw dealer in Gerflor vloeren. Hier kunt u alle andere dessins van de vloeren ook rustig bekijken. Wij hebben een 1000m² grote showroom waar zeker een mooie vloer voor u bij ligt. Wij geven gratis advies en denken graag met u mee.

Vindt u bij Gerflor toch niet helemaal de vloer die u zoekt? U kunt altijd eens bij de andere merken kijken. Graag tot ziens bij de Gerflor Dealer!

De aanschafprijs van een PVC vloer van Gerflor hangt af van de collectie. We hebben zowel voordelige vloeren als vloeren voor klanten in het midden en het hogere segment. Wilt u meer weten over onze prijzen? Neem dan contact met ons op.

9 + 14 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene