Gelasta PVC vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

 


 

  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Gelasta PVC

PVC vloer kopen? Gelasta is een Nederlandse groothandel die veel verschillende soorten pvc biedt. Gelasta hecht veel waarde aan de prijs-kwaliteitverhouding. Met deze vloeren bent u dus verzekerd van kwalitatieve vloeren tegen de beste prijs.

Gelasta PVC Vloeren laten leggen

Geen zin en tijd om uw vloer zelf te leggen? Dan kunt u het installeren van de vloer altijd aan ons uitbesteden. Zo heeft u geen kopzorgen over de vloer en bent u er altijd zeker van dat de vloer goed gelegd wordt. Laat uw vloer dus leggen door één van de experts van Vloeren Lifestyle Roden.

Onze collectie Gelasta vloeren

Bij Vloeren Lifestyle Roden vindt u vier verschillende series Gelasta vloeren. Hieronder vindt u een sfeerimpressie van drie van deze collecties. Daarnaast hebben wij ook nog de Pure XL collectie in ons assortiment. Wilt u meer zien en weten van deze of een andere collectie? Bezoek dan onze showroom!
Arizona

Arizona

De Arizone collectie bestaat uit 8 geweldige designs. Een mooi voorbeeld uit de collectie is de Arizona 8015 Authentic Oak Dark. Deze vloer is geschikt voor zowel woon- als projecttoepassingen. Het is een vloer van 2 mm met een 0.3 mm dikke slijtlaag. Super waterbestendig en een mooie donkere kleur.

Pure tile

Pure Tile

Deze pvc vloer is in tegeldecor. De pvc tegels zijn 60,96 x 60,96 cm groot en geven uw woning of kantoor een unieke uitstraling. Ook zijn ze geschikt voor zwaarder projectwerk of vochtige ruimtes. Deze Gelasta collectie heeft vijf verschillende uitvoeringen. Genoeg te kiezen dus!

Pure

Pure

Van de Pure collectie is de Pure 8400 River Oak Smoked bijvoorbeeld geschikt voor vloerverwarming. Het is een mooie strakke vloer van 2.5 mm dik met een 0.55 mm slijtlaag. Met de opnieuw acht verschillende houtdecoren is er ook voor uw interieur een passende stijl!

Prijzen van Gelasta PVC Vloeren

De kosten van een Gelasta pvc vloer is zeer afhankelijk van de serie en dessins die u kiest. De serie Arizona is een geschikte keuze voor de prijsbewuste klant. De Pure en Pure Tile serie zitten beiden in het middensegment.

De Pure XL is een collectie in het topsegment van Gelasta. De prijs van de Pure XL collectie is hoger omdat het langere en luxe planken zijn! Meer weten over de diverse vloeren en de prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De dealer van Gelasta vloeren in Groningen

Vloeren Lifestyle Roden is uw dealer in Gelasta vloeren. Kom langs in onze grote showroom in Roden waar wij alle Gelasta collecties voor u hebben uitgestald. Is de Gelasta PVC vloer toch niet helemaal wat u er van verwacht had? Dan kunt u in onze showroom van 1000m² nog genoeg andere vloeren bekijken, zoals de Moduleo PVC vloeren.

We geven u graag advies over de verschillende opties. Neem vandaag nog contact op door het formulier op deze pagina in te vullen.

4 + 12 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene