Floer collectie bij Vloeren Lifestyle Roden


  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Floer collectie

De vloeren van Floer zijn verdeeld in een aatal exclusieve collecties die binnen elk interieur goed tot zijn recht komen. Wanneer je op zoek bent naar laminaat,  plak pvc of klik pvc, bij Vloeren Lifestyle Roden hebben we het allemaal.  Zoals de prachtige Landhuis laminaat vloeren, de collectie bestaat heeft vloerdelen met een breedte van maar wel 32,8 cm. Deze vloeren zijn uniek in zijn soort en ook nog eens waterbestendig tot in de groef!

Duurzame kwaliteit laminaat vloeren

Naast deze extra brede laminaat vloeren zijn de populaire visgraat vloeren zeker de moeite waard om te bekijken, beschikbaar in 10 luxe eiken designs. De sloophout collectie heeft een prachtig disign met een prachgtige vintage uitstraling. Maar er zijn meer eigenzinnige laminaat vloeren. Een ander voorbeeld zijn de lange laminaat planken van de authentiek vloeren. Deze zien er levensecht uit en hebben alle voordelen van een laminaat vloer maar doen niet onder voor een parket vloer.

Floer click en plak PVC

Het assortiment klik PVC is geproduceerd met een stabiele rigid mineraal core tussenlaag. Bovendien zijn de vloeren uit deze collectie voorzien van een geavanceerde klikverbinding die ervoor zorgt dat het gemakkelijk te leggen is. Deze zijn zo afgewerkt dat ziet van een echte eikenhouten vloer te onderscheiden zijn. Ook hebben wij een ruim assortiment Floer plak PVC vloeren. Doordat deze vloeren worden verlijmd op de ondergrond liggen ze mooi strak. Hiernaast zijn deze vloeren voorzien van een REACH certificaat en hierdoor dragen ze bij aan een schoner binnenmilieu.

Floer Collecties

sloophout laminaat

Sloophout Laminaat

Deze vloeren hebben een vintage retro look. Door deze verouderde en gruikte uitraling hebben ze een eigenzinnig design. Daarnaast worden deze vloeren duurzaam geproduceerd in Duitsland wat bijdraagt aan het milieu.

steden laminaat

Steden Laminaat

De steden laminaat vloeren zijn van een topkwaliteit. Deze brede vloeren hebben een natuurlijk voelbare eiekn structuur met een prachtig design. Daarnaast zijn de vloeren breed afgewerkt en voorzien van een anti-kraslaag.

landhuis laminaat

Landhuis Laminaat

Deze vloeren hebben een unieke plak breedte van meer dan 32 centimeter. Ze zijn voorzien van een luxe V-groef die net dat beetje extra geeft. Verder is de vloer zelfs tot in de groef waterbestendig.

 

autheniek laminaat

Authentiek Laminaat

De authentiek vloeren zien eruit als levensechte parketplanken met alle voordelen van een laminaat vloer. Deze vloer is makkelijk te leggen door de verschillende bevestigings opties. Deze collectie is waterproof tot in de groef.

visgraat laminaat

Visgraat Laminaat

Visgraat vloeren zijn de trend van dit moment. Danzij de 12 mm dikke sterke planken is deze vloer ook geschikt voor zwaar commercieel gebruik. Onder andere door de voelbare houtstructuur is de vloer niet te onderscheiden van een echte eiken visgraat vloer.

walvisgraat laminaat

Walvisgraat Laminaat

Ben je opzoek naar visgraat laminaat maar dan net iets groter? Dan is walvisgraat de juiste keuze. Ondanks de grotere planken zijn deze makkelijk te leggen door Fastclick verbinding. Ook deze vloeren worden duurzaam geproduceerd in Duitsland.

natuur click pvc

Natuur Click PVC

PVC is praktisch maar net zo mooi als hout. Ook deze vloeren zijn makkelijk te leggen door de Fastclick verbinding. De rigid mineral core tussenlaag zorgt voor een stabiele PVC vloer die goed blijft liggen. De Natuur Click PVC vloeren bestaan uit 100% schoon PVC en zijn voorzien van het REACH certificaat en Emissiewaarde A+ label.

tegel click pvc

Tegel Click PVC

De tegel click PVC vloeren zijn niet te onderscheiden van echt steen maar hebben de praktische eigenschappen van PVC. Deze vloeren zijn uiterst sterk en waterbestendig. Hierdoor is de vloer makkelijk schoon te houden. Hierdoor zijn ze perfect voor iedere ruimte in huis.

visgraat click pvc

Visgraat Click PVC

Deze visgraat PVC vloeren zijn makkelijk zelf te leggen door de handige Floer Unidrop verbinding. Je kan deze zelf met een rubberen hamer makkelijk en snel bevestigen. Deze vloeren zijn lekker warm aan de voeten en zijn uiterst geschikt in combinatie met vloerverwarming.

dorpen pvc

Dorpen PVC

Deze ijzersterke en kindvriendelijke PVC vloeren hebben een dikke slijtlaag. De prachtige eiken PVC designs hebben de sfeer van een natuurlijke houten vloer. De vloeren zijn voorzien van een voelbare houtstructuur en 4-zijdige microvelling.

bossen pvc

Bossen PVC

Deze vloeren hebben een voelbare houtstructuur met een subtiele microvelling. Door de extra brede en lange planken hebben de sfeer van luxe eikenhouten vloer.  Deze vloeren worden eco-vriendelijk geproduceerd met een natuurlijke bio-weekmaker afkomstig van de sojaboon.

tegel pvc

Tegel PVC

 Deze zachtew steenformaat PVC vloer voelt warm en comfortabel aan. Dit is de oplossing wanneer je wel graag een tegelvloer wil maar echte plavuizen kil en koud vindt. De vloer voelt zacht aan en laat uitstekend warmte door. Zo behaal je een optimaal redement.

visgraat pvc

Visgraat PVC

Deze kindvriendelijke sfeervolle vloeren zijn ijzersterk. Dankzij de register embossing structuur wordt het eiken design op de PVC visgraat vloer extra benadrukt. Hierdoor zijn deze PVC vloeren visgraat net zo natuurgetrouw als eiken visgraat vloeren.

 

walvisgraat pvc

Walvisgraat PVC

Walvisgraat PVC vloer heeft een prachtige microvelling rondom de plank, waardoor het luxe formaat nog eens extra wordt benadrukt. Met de voelbare houtstructuur is deze XL Visgraat PVC vloer moeilijk te onderscheiden van een echte houten visgraat vloer.

akupanel

Akupanel Wandpanelen

De houten wandpanelen hebben een breedte van 60 cm en een unieke lengte van 300 cm hoogte. Hierdoor bedekken de akupanel wandpanelen bijna altijd je volledige muur! De combinatie van het vilt met het hout zorgt ervoor dat de XL wandpanelen een geluidsabsorberende functie hebben.

Bezoek onze showroom in Roden voor het complete assortiment van Floer

Heeft u de vloeren van Floer online bekeken, maar bent u er nog niet helemaal uit welke vloer het beste bij u past? Bezoek onze showroom in de buurt van Groningen. Bij laminaat vloeren is het belangrijk om ze te zien en te voelen. Hiervoor kunt u langskomen in onze showroom aan de Ceintuurbaan 112-1 in Roden. Wij geven u graag uitgebreid advies over de producten van Floer, en kunnen wij u meer vertellen over de prijzen, of een offerte opstellen. Onze experts staan klaar met een kop koffie of thee om al uw vragen en wensen te overleggen. De showroom ligt op slecht 25 minuten van Groningen, ga direct naar de routeplanner om te kijken hoe u bij ons kunt komen. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op via info@vloerenlifestyleroden.nl, of bel 050-5020085.Wij hopen u snel te zien!

12 + 3 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene