Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Merken Vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

Bij Vloeren Lifestyle Roden vindt u ontzettend veel merken in vloeren. Niet alleen merken op het gebied van laminaat, pvc en houten vloeren. Maar ook tapijt, vinyl en kurk.

Wij hebben voor u al onze merken die u bij ons in de winkel terugvindt, op een rijtje gezet. zodat u zich alvast kunt oriënteren voordat u onze winkel bezoekt! Meer weten over een merk of type vloer?  Dan zien we u graag in onze winkel in Roden (Groningen)!

Merken Laminaat Vloeren

Onderstaand vindt u een overzicht van onze laminaat vloeren. Wij hebben voor u de beste laminaat vloeren uitgezocht, zodat u lang kunt genieten van kwaliteitsvloeren. Toch op zoek naar een goedkope optie? Niet getreurd: Ook hebben wij goedkope laminaat vloeren in onze showroom. 

Hoomline

Hoomline

Hoomline laminaat met eigen specifieke kenmerken: robuust, authentiek, romantisch en trendy. Met deze laminaat vloeren creëer je een sfeer passend bij jouw interieur.

Parador

Parador Laminaat Vloeren

De Parador vloeren staan bekent om de kwaliteit. Hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking. Een merk dat hoge eisen stelt.

Saffier

Saffier Laminaat Vloeren

De vloerencollectie van Saffier bestaan al meer dan 20 jaar en heeft zich in deze tijd gepositioneerd als een kwaliteitsvloer met ook nog eens een aantrekkelijke prijsstelling!

Meister

Meister Laminaat Vloeren

Robuust, authentiek en ook nog eens zeer gemakkelijk te onderhouden. Drie van de belangrijkste eigenschappen van het Meister Laminaat. Het merk hanteert al jaar en dag een ontzettend hoge kwaliteitsstandaard!

berry alloc

Berry Alloc laminaat

Exclusieve vloeren die passen bij elk interieur in uw woon- of slaapkamer. De kwaliteit, afwerking, levensduur, plaatsing en gebruiksvriendelijkheid staan bij het merk hoog in het vaandel.

floer

Floer Vloeren

Merken PVC Vloeren

Op zoek naar een pvc-vloer? Dan heeft u een zeer ruime keus. Er zijn namelijk een heleboel soorten en maten, maar welke zijn dat dan allemaal? En welke vind u het mooist of het fijnst? Wij hebben voor u een uitgebreid aanbod aan pvc vloeren samengesteld. Klik op de merken en bekijk de unieke eigenschappen!
Gelasta

Gelasta PVC
Vloeren

Gelasta heeft veel verschillende soorten pvc. Het merk hecht veel waarde aan de prijs-kwaliteit verhouding. Met deze vloeren bent u dus verzekerd van kwalitatieve vloeren tegen de beste prijs!

mflor

mFLOR PVC
Vloeren

De mFLOR vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuursteen. De eigen productiemethode in combinatie met goede dessins zorgen ervoor dat ze zo natuurlijk mogelijk zijn.

Moduleo

Moduleo PVC Vloeren

Echte kwaliteit PVC Vloeren vindt u in ons Moduleo assortiment. Het merk combineert natuurlijke producten met innovatie in de PVC vinyltechnologie. Altijd verzekerd van kwaliteit en schoonheid.

Vivafloors

Vivafloors PVC Vloeren

Prachtige collecties PVC vloeren van Vivafloors. Zeer breed assortiment beschikbaar. Uitgegroeid tot één van de grotere vloer merken in Nederland.

Beautifloor

Beautifloor PVC Vloeren

Mooie PVC Vloeren van Beautifloor. Ruim assortiment met diverse collecties. Beautifloor is een toonaangevende leverancier van PVC vloeren in Nederland.

Ambiant

Ambiant PVC Vloeren

Ambiant is een van de voorlopers in de trend van PVC vloeren. Al zo’n tien jaar maakt Ambiant, betaalbare PVC vloeren voor de Nederlandse markt.

Floorlife

Floorlife PVC

Floorlife beschikt over een compleet aanbod bestaande uit vloeren van hoge kwaliteit en een betaalbare collectie PVC-vloeren.

Sense

Sense PVC
Vloeren

Betrouwbare vloeren van Nederlandse bodem. Reeds tien jaar maakt Sense, comfortabele PVC vloeren geschikt voor zowel thuis als op het werk

Gerflor

Gerflor PVC
Vloeren

Gerflor heeft PVC vloeren van topkwaliteit. De vloermogelijkheden zijn eindeloos en bedoeld om ieder interieur te complementeren.

Hoomline

Hoomline Vloeren

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

11 + 15 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene