Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

5 voordelen van een laminaten vloer

Ben je op zoek naar een laminaten vloer? En ben je een beetje aan het oriënteren of het wel geschikt is voor in jouw huis? Wij delen graag een aantal voordelen met je! Naast dat laminaat er heel mooi en natuurlijk uit ziet biedt het ook nog heel veel andere voordelen. Zo is laminaat een goede vervanger van een echte houtenvloer als je bijvoorbeeld niet zoveel budget hebt.

1. Laminaat kun je overal plaatsen in je woning

Laminaat is geschikt voor elke kamer. Denk bijvoorbeeld aan je slaapkamer, keuken en woonruimte. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een waterbestendige vloer met extra bescherming. Dan weet je in ieder geval zeker dat er niks met de vloer gebeurt. Ook zorgt een laminaten vloer voor een warme en gezellige sfeer.

Het is ook ideaal om laminaat te gebruiken voor de kinderkamer, aangezien stof en vuil wordt vermeden door het handige, naadloze kliksysteem.

2. Laminaat is sterk en gaat jarenlang mee

Ben je op zoek naar een sterke vloer die jarenlang mee gaat? Dan is een laminatenvloer zeker geschikt voor jou. Je hebt wel liefst 20 jaar garantie. Daarnaast is de vloer van duurzame materialen gemaakt en is slijtvast. Hierdoor is de vloer bestand tegen krassen, spelende kinderen, punt- en naaldhakken en zelfs tegen schroeivlekken.

3. Makkelijk in onderhoud/ gebruiksvriendelijk

Een laminaten vloer beschikt over een beschermde toplaag. Hierdoor is het erg eenvoudig schoon te maken. Het vuil gaat namelijk niet in de vloer zitten. Je kunt het laminaat gewoon schoon maken met een droge of licht bevochtigde vezeldoek. Wil je graag vloerwarming onder het laminaat? Dat is zeker mogelijk! Daarvoor heb je een goede ondergrond nodig. Jij wil toch ook nooit meer rondlopen met koude voeten in je woning? Schaf daarom laminaat aan met vloerverwarming.

4. Laminaat kun je snel en eenvoudig plaatsen

De meeste vloeren zijn moeilijk te plaatsen. Dat is niet het geval bij een laminaten vloer. Dankzij het handige kliksysteem passen alle planken als een puzzel in elkaar. Daarnaast heb je er geen andere benodigdheden voor nodig. Heel eenvoudig als je snel wilt verhuizen. Je zou het ook kunnen uitbesteden aan een vakman, maar dan ben je extra kosten kwijt.

5. Laminaat lijkt heel erg op een houtenvloer

De meeste mensen vinden een houtvloer vaak te duur of hebben het budget er niet voor over. Laminaat is een hele goede look a like vloer. Je hebt super veel keus uit verschillende houtsoorten en verschillende tinten. Tegenwoordig heb je zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor laminaat met natuursteen of beton.

1 + 15 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene