Welkom bij Vloeren Lifestyle Roden: dé vloerenspecialist van het Noorden


 

  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Over Vloeren Lifestyle Roden

Een vloer speelt een belangrijke rol bij de inrichting van uw huis, het moet goed aansluiten op uw wensen en moet goed gelegd worden, zodat u kunt genieten van een mooi interieur. Omdat wij een showroom hebben van ruim 1000m², vindt u bij ons alle soorten parket en laminaat, of het nu gaat om een ambachtelijke vloer, stoere onderhoudsarme planken, laminaat of PVC vloeren: In iedere prijsklasse is er een ruim assortiment aanwezig.

Onderhoud van uw vloer: wij helpen u graag met al uw vragen

Traprenovatie, Wilt u al enige tijd uw trap laten renoveren of (opnieuw) laten bekleden, maar komt het er maar niet van of heeft u er zelf geen zin in? Dan is het tijd voor de expertise van Vloeren Lifestyle Roden, wij helpen u graag met uw traprennovatie en trapbekleding! Woont u in Friesland, Drenthe of Groningen dan komen wij bij u langs om uw trap te renoveren of bekleden.

Onze specialisten zorgen voor een op maat gemaakte en perfect passende trapbekleding. Wij zullen er de uiterste zorg voor dragen dat uw trap er weer als nieuw uit komt te zien. Oude trappen, kale trappen of trappen waar u nou wel eens op uitgekeken bent, zijn verleden tijd. Wij werken met ontzetten veel verschillende materialen, van hout tot laminaat en PVC. Uw trap krijgt met de nieuwe slijtvaste trapbekleding van Vloeren Lifestyle Roden een tweede leven!

Bij ons vindt u alleen topkwaliteit

Door onze ervaring zijn wij ervan overtuigd goed werk af te leveren met eigen leggers die de vloer plaatsen, deze hebben inmiddels op de werkvloer hun strepen ruimschoots verdiend. Door die ervaring en gedegen kennis zijn zij in staat tot het leveren van topkwaliteit.

Ook voor andere aspecten kunt u bij ons terecht

Naast parket en laminaat heeft Vloeren Lifestyle Roden door de jaren heen middels onze styling en kleur adviezen het assortiment uitgebreid met een prachtige collectie Raamdecoratie en Gordijnen en Tapijt. Al onze producten kunnen door ons vakbekwaam personeel voor u worden gelegd, geconfectioneerd en gemonteerd. Wij zien u graag in onze showroom om samen met u de juiste vloer of andere zaken uit te zoeken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

6 + 15 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

“Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top.” -Emke

“Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht.” -Herman

“Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap.” -Rene