Ambiant PVC vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden


  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Geluiddempend, sterk en duurzaam

PVC vloeren zien wij steeds vaker terug in de woningen van tegenwoordig. We kunnen dus wel spreken van een heuse trend. Ambiant is een van de voorlopers in de trend van PVC vloeren. Al zo’n tien jaar maakt Ambiant, betaalbare PVC vloeren voor de Nederlandse markt. Het aanbod van Ambiant wordt getekend door haar ruime keuze, de hoge kwaliteit en een betaalbare collectie PVC vloeren.

Voor iedereen geschikt

Geen last meer van de nadelen van tapijt, laminaat of parket. De PVC vloeren van Ambiant zijn stil, geluiddempend, sterk en duurzaam. Deze eigenschappen maken de vloeren zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, waar speelgoed en andere accessoires veelvuldig op de grond te vinden zijn. Maar dat niet alleen: ook voor mensen met een huisdier zijn de PVC vloeren door haar eigenschappen zeer geschikt.

Wij kunnen dus eigenlijk wel concluderen dat de PVC vloeren van Ambiant geschikt zijn voor iedereen. Voor een gepast budget is er voor ieder huishouden wel een geschikte vloer!

Een selectie uit onze Ambiant PVC collectie

Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij een uitgebreide selectie aan vloeren van Ambiantde Hieronder vindt u een overzicht van de collecties die u vindt in onze showroom.

Onderstaande vloeren zijn slechts een selectie uit ons zeer brede assortiment. Wilt u alle collecties zien? Bezoek dan onze showroom. Hier hebben wij alle collecties uitgestald en kunt u de vloeren zien en voelen!

Avanto

Avanto

De Ambiant Avanto collectie is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: beige, warm brown, smokey, natural, light grey en dark grey. Zeer geliefd bij projectinrichters. Sterke en vormvaste vloer die een hoge gebruiksintensiteit aan kan.

Concrete

Concrete

Ambiant Avanto collectie is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, o.a. : Blue Grey, Antricite, Black, Light Grey, Blue Grey, Off Grey en Mid Grey. Een prachtige selectie betonlook PVC vloeren voor een echte industriële uitstraling in uw ruimte.

Excellent

Excellent

De Ambiant Excellent collectie is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: smokey, natural, light grey en dark grey. vloeren met een matte uitstraling. Door de brede plank, en de v-groef straalt de vloer luxe uit. Wie wil er nou niet de uitstraling van een luxe vloer?

Optima

Optima

De Ambiant Robusto PVC Collectie is leverbaar in 4 verschillende kleuren: Smokey, Warm Brown, Light Grey en Dark Grey. Sterke vormvaste PVC Vloer. Geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

Lijm tegels

Spigato Visgraat

De Ambiant Spigato Collectie verkrijgbaar in 10 kleuren: Light Grey visgraat, Smokey visgraat, Dark Oak visgraat, Light Oak visgraat, Natural, Light Brown, Warm Brown, Grey, Dark Grey en Beige visgraat. Schitterende Visgraat PVC visgraat vloeren.

Robusto

Robusto

De Ambiant Robusto PVC Collectie is leverbaar in 6 verschillende kleuren: Smokey, Natural, Warm Brown, Natural Oak, Grey Oak en Light Grey. Door de structuur lijkt de vloer een echte houten vloer. Geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

Prijzen Ambiant PVC vloeren

Wat kost een Ambiant PVC vloer? Een lastige vraag die moeilijk te beantwoorden is. Met de collecties van Ambiant heeft u volop keuze, of het nu om hout of tegel gaat. Of een smalle of brede plank. Met of zonder natuurgetrouwe oppervlaktestructuur. Een beperkt of juist ruim budget. Ambiant stelt haar collectie zo samen dat iedereen kan slagen binnen de Ambiant PVC vloeren collectie. Wilt u meer weten over de kosten van deze PVC vloeren? Neem dan contact op of bezoek de showroom.

Kom langs bij de Ambiant PVC dealer van Groningen, Friesland en Drenthe

Vloeren Lifestyle Roden is uw dealer voor Ambiant PVC vloeren in Groningen, Friesland en Drenthe. In onze showroom kunt u alle vloeren even rustig bekijken. Naast de collecties van Ambiant hebben wij in onze showroom ook 1000m² aan vloeren van andere merken liggen. Op zoek naar kleur en stijladvies? Vraag dan een van onze medewerkers. Een goed advies is nooit verkeerd!

Ambiant PVC Vloer laten leggen door Vloeren Lifestyle Roden

Een keuze gemaakt en de juiste vloer gevonden? Laat ons dan de PVC vloer voor u leggen. Onze zeer ervaren specialisten werken snel en erg precies Vraag ons naar de mogelijkheden. We zien u graag aan de Ceintuurbaan 112-1 in R.

2 + 6 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene