Vivafloors PVC vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden


  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

De mooiste collecties, afgestemd op uw wensen

Op zoek naar een nieuwe vloer in uw huis? Dan zijn de PVC vloeren van Vivafloors zeker uw overweging waard. Vivafloors levert prachtige collecties PVC vloeren. In het samenstellen van de collecties wordt er veel rekening gehouden met de wensen van de klant. Vivafloors heeft voor ieder interieur en voor ieder budget een prachtige PVC Vloer.

Met een PVC vloer van Vivafloors heeft u dé vloer waarbij u zich echt thuis voelt. Vivafloors heeft zowel verlijmde vloeren als vloeren met een klik-systeem. Daarnaast bestaan de collecties uit zowel vloeren met houtstructuren als vloeren met betonlooks.

Een selectie uit onze Vivafloors collectie

Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij altijd de nieuwste en meest complete vloercollecties in van Vivafloors in ons assortiment. Wij hebben voor u een selectie gemaakt uit ons assortiment.

Onderstaande vloeren zijn slechts een selectie uit ons zeer brede assortiment. Wilt u alle collecties zien? Bezoek dan onze showroom. Hier hebben wij alle collecties uitgestald en kunt u de vloeren zien en voelen!

Lijm naaldhout

Lijm – Naaldhout – Pine

Verlijmde naaldhouten PVC vloeren van 2.5 mm dik met een toplaag van 0.55 mm. De vloeren zijn zowel geschikt voor particulier als commercieel gebruik. Verschillende designs mogelijk.

Lijm tegels

Lijm – Tegels – Concrete

Een mooie betonlook vloer met alle voordelen van PVC! Vloeren van 2.5 mm dik met een toplaag van 0.55 mm. De vloeren zijn zowel geschikt voor particulier als commercieel gebruik. Verschillende designs mogelijk.

Lijm eiken

Lijm – Eiken – Oak

Schitterende verlijmde eikenhouten PVC Vloeren. Vloeren van 2.5 mm dik met een toplaag van 0.55 mm. De vloeren zijn zowel geschikt voor particulier als commercieel gebruik. Verschillende designs mogelijk.

Click naaldhout

Click – Naaldhout – Pine

Nieuwe generatie Click naaldhouten PVC vloeren. De vloeren zijn gemaakt van woodcomposite (WPC) wat een mix is van hout en PVC. Vloeren van 6.5 mm dik met een toplaag van 0.55 mm. De vloeren zijn zowel geschikt voor particulier als commercieel gebruik. Verschillende designs mogelijk.

Click eiken

Click – Eiken – Oak

Nieuwe generatie Click eikenhouten PVC vloeren. De vloeren zijn gemaakt van woodcomposite (WPC) wat een mix is van hout en PVC. Vloeren van 6 .5 mm dik met een toplaag van 0.55 mm. De vloeren zijn zowel geschikt voor particulier als commercieel gebruik. Verschillende designs mogelijk.

Prijzen Vivafloors vloeren

Wat kost een Vivafloors vloer? Dit hangt af van de collectie die u kiest. De collectie van vivafloors bestaat goedkopere PVC vloeren, middensegment PVC vloeren en hogere segment PVC vloeren dit merk. Wilt u meer weten over de aanschafprijs van deze PVC vloeren? Neem dan contact op! 

Kom langs bij de Vivafloors dealer van Groningen, Friesland en Drenthe

Vloeren Lifestyle Roden is uw dealer voor Vivafloors PVC vloeren in Groningen, Friesland en Drenthe. In onze showroom kunt u alle vloeren even rustig bekijken. Hier hebben wij 1000m² aan vloeren te liggen. We helpen u graag in de showroom en geven gratis advies. Als u de keuze heeft gemaakt kunnen wij ook de vloer voor u leggen. Tot ziens bij Vloeren Lifestyle Roden!

15 + 11 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene