Floorlife PVC vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden


  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Floorlife PVC

We zien ze tegenwoordig steeds vaker in woningen terugkomen, de PVC vloer. Floorlife (voorheen Ambiant) is een voorloper in de trend van PVC vloeren. Al tien jaar maakt Floorlife betaalbare vloeren toegankelijk voor de Nederlandse markt. Floorlife beschikt over een compleet aanbod bestaande uit vloeren van hoge kwaliteit en een betaalbare collectie PVC-vloeren.

Een Floorlife PVC vloer voor elk huishouden

De PVC-vloer is voor elk huishouden geschikt, want de vloer is sterk, duurzaam, geluiddempend en stil. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de vloer geschikt is voor bijvoorbeeld gezinnen met huisdieren. De meeste huisdieren hebben nageltjes die de vloer kan beschadigen. Het is daarom belangrijk om een vloer te nemen die hiertegen bestemd is. Ook voor gezinnen met jonge kinderen is de vloer geschikt. Bij jonge kinderen wordt er namelijk vaak met speelgoed gespeeld en over de grond gekropen. Voor een Floorlife PVC-vloer geen probleem! Met een gepast budget is er dus voor iedereen wel een geschikte vloer te vinden.

Een selectie uit onze Floorlife PVC vloeren

Floorlife heeft een breed assortiment PVC-vloeren die te zien zijn in de showroom van Vloeren Lifestyle Roden. Hieronder ziet u slechts een selectie van de PVC-vloeren van Floorlife. Benieuwd naar het hele assortiment van Floorlife? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom in Roden. Hier hebben we de vloeren voor u uitgestald zodat u ze goed kunt bekijken en voelen.
Avanto collectie

Avanto

De Floorlife Avanto collectie is in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar: beige, warm brown, smokey, natural, light grey en dark grey. Bij projectinrichters is deze vloer zeer geliefd. Sterk en vormvast, kan een hoge gebruiksintensiteit aan.

Concrete collectie

Concrete

Floorlife Avanto collectie is in 7 verschillende kleuren verkrijgbaar, o.a. : Blue Grey, Antricite, Black, Light Grey, Blue Grey, Off Grey en Mid Grey. Voor een echte industriële uitstraling kiest u voor deze prachtige selectie betonlook PVC vloeren.

Excellent collectie

Excellent

De Floorlife Excellent collectie is in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar: smokey, natural, light grey en dark grey. Een matte uitstraling. De vloer straalt luxe uit door de brede plank, en de v-groef.

Optima collectie

Optima

De Floorlife Robusto PVC Collectie is in 4 verschillende kleuren leverbaar: Smokey, Warm Brown, Light Grey en Dark Grey. Sterke vormvaste PVC Vloer en is geschikt voor zowel commercieel als huishoudelijk gebruik.

Robusto collectie

Robusto

De Floorlife Robusto PVC Collectie is in 6 verschillende kleuren leverbaar: Smokey, Natural, Warm Brown, Natural Oak, Grey Oak en Light Grey. De vloer is zowel voor huishoudelijk als commercieel gebruik geschikt. Door de structuur lijkt de vloer een echte houten vloer.

Spigato collectie

Spigato Visgraat

De Floorlife Spigato Collectie in 10 kleuren verkrijgbaar: Light Grey visgraat, Smokey visgraat, Dark Oak visgraat, Light Oak visgraat, Natural, Light Brown, Warm Brown, Grey, Dark Grey en Beige visgraat. Schitterende Visgraat PVC visgraat vloeren.

Wat kost een Floorlife PVC vloer?

Het is moeilijk te zeggen wat een Floorlife PVC vloer kost, dit heeft namelijk met een aantal factoren te maken. Het materiaal, de grootte en de oppervlaktestructuur van de vloer. Gaat u voor een houten vloer? Of een tegelvloer? De prijzen kunnen verschillen. Floorlife heeft haar assortiment zo samengesteld dat iedereen, met zowel een grote als kleine portemonnee, kan slagen binnen de collectie. Heeft u een specifieke vraag of de prijs van een vloer uit de collectie van Floorlife? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom.

De Floorlife dealer van Groningen, Drenthe en Friesland

Vloeren Lifestyle Rode is uw dealer als het gaat om Floorlife vloeren in Groningen, Drenthe en Friesland. Kom gerust langs in onze showroom van 1000m2, naast Floorlife vindt u hier PVC-vloeren van merken zoals VivafloorsBeautifloor en Gerflor. In de showroom staan onze medewerkers voor u klaar om u van een passend advies te voorzien.

Laat uw vloer leggen door Vloeren Lifestyle Roden

Heeft u een vloer uitgekozen? Dan is het leggen van de vloer de volgende stap. Beslis of u de kennis en vaardigheid in huis hebt om dit zelf te doen of dat u het liever door een specialist wilt laten doen. Profiteer van het gemak door de vloer te laten leggen door onze specialisten. Ze werken snel en zijn erg precies. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wie zien u graag aan de Ceintuurbaan 112-1 in Roden!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

12 + 6 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene