Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Quickstep laminaat bij vloeren Lifestyle Roden

Bent u op zoek naar Quickstep laminaat voor in uw huis? Zoek dan niet verder! Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij een groot assortiment Quickstep laminaat in alle soorten, maten en houtdesigns. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent ons assortiment of ervaar de vloer in het echt in onze showroom. In het echt kunt u de sfeer van de vloer nét even wat beter ervaren, en hierdoor bepalen hoe de structuur van de vloer exact is. Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij naast Quickstep laminaat nog veel meer laminaat merken waar u uit kunt kiezen.

Waarom kiest u voor Quickstep laminaat?

Quickstep laminaat onderscheidt zich als hoogwaardig vloerenleverancier door populaire hout, tegel of betonstructuren te projecteren op laminaatvloeren. Zo heeft u zelfs de mogelijkheid de populaire visgraatstructuur als fraai motief te kiezen. Twijfelt u of een vloer van Quickstep past bij de stijl van uw huis? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice of kom langs bij ons in de winkel. Het is onze missie om u te voorzien van zo kundig mogelijk vloeradvies, zodat u niet voor nare verassingen komt te staan. Zo geven wij advies welke vloer het beste past in uw woning.

Welke voordelen heeft Quickstep laminaat?

Twijfelt u of het aanschaffen van Quickstep laminaat de juiste keuze is voor u? Wellicht dragen deze voordelen bij aan uw beslissing. Ten eerste is de toplaag van de vloer extra krasbesteding. U kunt nog langer genieten van de vloer zodat het zo natuurlijk mogelijk blijft ogen. Quickstep vloeren maken namelijk gebruik van de zogeheten ‘Scratsch Guard Technologie’. Deze technologie heeft als voordeel dat vloeren tot wel tien keer krasbestendiger zijn dan vloeren zonder deze technologie. Bovendien is het zeer gemakkelijk een quickstep laminaatvloer te plaatsen. Met behulp van een eenvoudig kliksysteem is het leggen van deze vloer behoorlijk gebruikersvriendelijk. Ten slotte is de basisplaat van de laminaat vloer watervast verlijmd en biedt dit uitstekende bescherming tegen vocht.

Bezoek onze showroom in Roden voor het complete assortiment Quickstep laminaat

Heeft u een inhoudelijke vraag over een Quickstep laminaat vloer, of heeft u behoefte aan deskundig advies? Wij van Vloeren Lifestyle Roden staan iedere werkdag voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Neem hier contact op of maak een afspraak bij ons in de winkel.

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

10 + 10 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene