PVC vloer van mFlor bij Vloeren Lifestyle Roden


  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

mFLOR PVC vloeren

De mFlor PVC vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuursteen. De eigen productiemethode in combinatie met goede dessins zorgen ervoor dat ze zo natuurlijk mogelijk zijn. Ze gebruiken de nieuwste printtechnieken waardoor geen enkele plank er gelijk uitziet. Mede hierdoor is zijn de mFlOR PVC vloeren behoorlijk populair aan het worden.

Kwaliteit mFLOr PVC vloeren

De mFlor vloeren lijken dan wel heel veel op echte houten vloeren, maar zijn gelukkig heel wat makkelijker in onderhoud. De vloeren zijn makkelijk schoon te houden, waterbestendig, hebben een hoge slijtvastheid en een zacht loopgeluid. mFlor hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. In hun vloeren zitten grondstoffen met lage emissie. Zo is er het minimale aan ongezonde stoffen.

Een selectie uit onze mFlor collectie

Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij 15 mFlor vloercollecties in ons assortiment. Wij hebben voor u een selectie gemaakt uit ons assortiment. Onderstaande collecties zijn allemaal planken of tegels met een dikte van 2.5 mm en een sterke slijtlaag van 0.55 mm dik. Wilt u alle collecties zien? Bezoek dan onze showroom. Hier hebben wij alle collecties uitgestald en kunt u de vloeren zien en voelen!
Authentic OAK

Authentic Oak

In deze serie is de Scarlett Oak een echte favoriet. Een klassieke stijl voor zowel woonruimte of projecttoepassingen. De planken zijn 121.92cm lang en 22.86cm breed.

Authentic plank

Authentic Plank

De Authentic plank Sartor is de nieuwste kleur uit deze serie. Deze grijze kleur is een goede keuze voor een industriële samenstelling! De stroken zijn 121.92 cm lang, 18.42 cm breed.

Langster plank

Langster Plank

De Balsam Fir planken van Authentic Langster zijn 137.16 cm lang en daarmee een van de langste opties van mFlor. De bruine kleur zijn een goede basis voor je klassieke interieur.

Fonteyn

Fonteyn

De Fonteyn is als groot formaat tegel een echte eye catcher. De uitvoering Corrie zoals op de foto is een goede kleur voor een klassieke stijl. De tegels zijn 91.44 cm breed en lang, met een afgeronde rand.

Parva plus

Parva Plus

De Parva Plus serie heeft een mooi visgraat dessin. De Dark Sycamore (oftewel esdoorn) is echt iets voor liefhebbers van een klassieke stijl. De stroken zijn 60.93 cm lang en 11.43 cm breed.

Selsdon wood

Selsdon wood

De Marrone uit de Selsdon Wood serie is een goede keuze in een industrieel interieur. Het dessin is stoer en levendig. De stroken hebben een lengte van 150 cm en zijn 23 cm breed.

Prijzen mFlor pvc vloeren

Wat kost een mFlor pvc vloer? Afhankelijk van de serie die u kiest verschillen de kosten. De ene serie is voor de prijsbewuste klant terwijl de Parva Plus de unieke kwaliteit vloer voor uw unieke ruimte is. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Kom langs bij de mFlor dealer in Roden

Vloeren Lifestyle Roden is uw dealer in mFlor vloeren. In onze showroom kunt u alle vloeren even rustig bekijken. Hier hebben wij 1000m² aan vloeren te liggen. We helpen u graag in de showroom en geven gratis advies. Als u de keuze heeft gemaakt kunnen wij ook de vloer voor u leggen. Tot ziens bij Vloeren Lifestyle Roden!

5 + 1 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene