Hoomline Laminaat Vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden


  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Hoomline Laminaat

Hoomline laminaat vloeren, exclusieve collecties die passen binnen elk interieur. Alle vloeren van Hoomline hebben eigen specifieke kenmerken. Toch hebben alle laminaat vloeren een overeenkomstige deler: Ze zijn allemaal robuust, authentiek en trendy. Met een Hoomline laminaat vloer creëert een sfeer die past binnen de uitstraling van het interieur.

Europese kwaliteit laminaat vloeren

De Laminaat vloeren van Hoomline komen uit de fabrieken van Krono Original en het Belgische Balterio. De Samenwerking tussen deze partijen heeft een mooie collectie vloeren van prachtig laminaat van europese kwaliteit opgeleverd. Schitterende vloeren die passen in elk interieur. Modern, Landelijk of Klassiek? Hoomline heeft altijd de passende laminaatvloe

Prijzen Hoomline Laminaat

De prijzen van de Hoomline laminaat vloeren zijn afhankelijk van de collectie en de uitvoering. Echter zijn alle Hoomline Laminaat vloeren aantrekkelijk geprijsd. En dat vinden wij eigenlijk wel het meest interessante: een bescheiden prijs voor een zeer mooie laminaatvloer. Meer weten over de prijzen van specifieke Hoomline laminaat vloeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050-5020085, of het contactformulier op de pagina in te vullen. Óf bezoek de showroom, dan kunnen we u direct ook van voorzien van goed advies!

Hoomline Collecties

De laminaat vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Bijna alle laminaat vloeren van Hoomline hebben een matte structuur welke beschikbaar zijn in verschillende plankbreedtes. De laminaat collectie van Hoomline bestaat uit de volgende series:
Elite XL

Elite XL

De afmeting van de laminaat planken is 1261 x 244 mm met een vloerdikte van 8 mm. De pakinhoud is 2,46 m2.

Elite Classic

Elite Classic

De afmeting van de laminaat planken is 1261 x 192 mm met een dikte van 8 mm. De pakinhoud is 2,18 m2.

Balmoral

Blamoral XL V4

De afmeting van de laminaat planken is 1261 x 244 mm met een vloerdikte van 7 mm. De pakinhoud is 2,77 m2

Royal XL

Royal XL

De afmeting van de laminaat planken is 1261 x 244 mm met een vloerdikte van 8 mm dik. Pakinhoud is 2,46 m2.

Royal

Royal

De afmeting van de laminaat planken is 1261 x 192 mm met een vloerdikte van 8 mm. De pakinhoud is 2,18 m2.

Optima

Optima

De afmeting van de laminaat planken is 1261 x 192 mm en hebben een vloerdikte van 7 mm. De pakinhoud is 2,42 m2.

Bezoek onze showroom in Roden voor het complete assortiment van Hoomline

Heeft u de vloeren van Hoomline online bekeken, maar bent u er nog niet helemaal uit welke vloer het beste bij u past? Bezoek onze showroom in de buurt van Groningen. Bij laminaat vloeren is het belangrijk om ze te zien en te voelen. Hiervoor kunt u langskomen in onze showroom aan de Ceintuurbaan 112-1 in Roden. Wij geven u graag uitgebreid advies over de producten van Hoomline, en kunnen wij u meer vertellen over de prijzen, of een offerte opstellen. Onze experts staan klaar met een kop koffie of thee om al uw vragen en wensen te overleggen. De showroom ligt op slecht 25 minuten van Groningen, ga direct naar de routeplanner om te kijken hoe u bij ons kunt komen. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op via info@vloerenlifestyleroden.nl, of bel 050-5020085.Wij hopen u snel te zien!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

6 + 14 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene