Hoomline Laminaat Vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden


Contact opnemen

Let op: Tijdens de bouwvak zijn we van 3 t/m 27 augustus gesloten

Hoomline Laminaat

Hoomline laminaat vloeren, exclusieve collecties die passen binnen elk interieur. Alle vloeren van Hoomline hebben eigen specifieke kenmerken. Toch hebben alle laminaat vloeren een overeenkomstige deler: Ze zijn allemaal robuust, authentiek en trendy. Met een Hoomline laminaat vloer creëert een sfeer die past binnen de uitstraling van het interieur.

Europese kwaliteit laminaat vloeren

De Laminaat vloeren van Hoomline komen uit de fabrieken van Krono Original en het Belgische Balterio. De Samenwerking tussen deze partijen heeft een mooie collectie vloeren van prachtig laminaat van europese kwaliteit opgeleverd. Schitterende vloeren die passen in elk interieur. Modern, Landelijk of Klassiek? Hoomline heeft altijd de passende laminaatvloe

Prijzen Hoomline Laminaat

De prijzen van de Hoomline laminaat vloeren zijn afhankelijk van de collectie en de uitvoering. Echter zijn alle Hoomline Laminaat vloeren aantrekkelijk geprijsd. En dat vinden wij eigenlijk wel het meest interessante: een bescheiden prijs voor een zeer mooie laminaatvloer. Meer weten over de prijzen van specifieke Hoomline laminaat vloeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050-5020085, of het contactformulier op de pagina in te vullen. Óf bezoek de showroom, dan kunnen we u direct ook van voorzien van goed advies!

Hoomline Collecties

De laminaat & pvc vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Bijna alle laminaat vloeren van Hoomline hebben een matte structuur welke beschikbaar zijn in verschillende plankbreedtes. De laminaat collectie van Hoomline bestaat uit de volgende series:

Elite XL

Elite XL

De afmeting van de laminaat planken is 1261 x 244 mm met een vloerdikte van 8 mm. De pakinhoud is 2,46 m2.

Elite Classic

Elite Classic

De afmeting van de laminaat planken is 1261 x 192 mm met een dikte van 8 mm. De pakinhoud is 2,18 m2.

Balmoral

Blamoral XL V4

De afmeting van de laminaat planken is 1261 x 244 mm met een vloerdikte van 7 mm. De pakinhoud is 2,77 m2

Elite XL

Elite XL

De afmeting van de laminaat planken is 1261 x 244 mm met een vloerdikte van 8 mm. De pakinhoud is 2,46 m2.

Elite Classic

Elite Classic

De afmeting van de laminaat planken is 1261 x 192 mm met een dikte van 8 mm. De pakinhoud is 2,18 m2.

Balmoral

Blamoral XL V4

De afmeting van de laminaat planken is 1261 x 244 mm met een vloerdikte van 7 mm. De pakinhoud is 2,77 m2

De pvc collectie van Hoomline bestaat uit de volgende series:

Fusion

Fusion Superior Dryback

Deze mooie vloeren hebben een prachtig motief die binnen elk interieur goed tot zijn recht komt. Te verkrijgen in vier verschillende variaties.

Ambassador

Ambassador

De collectie van Ambassador is bijna niet van echt te onderscheiden. Daarnaast is het door de manier waarop de vloer wordt verlijmd een bijzonder stille vloer zonder veel contactgeluid.

Ambassador

Ambassador Visgraat

Deze visgraat variant van de Ambassador collectie is helemaal de trend van de laatste tijd. Ook deze vloer heeft weinig contactgeluid. Ook is deze vloer geschikt voor vloerverwarming.

Stilleven

Stillleven Stone

Deze geluidsdempende vloeren de stilleven collectie zijn uiterst geschikt voor het gebruik in appartementen. Deze vloeren zijn 10 decibel geluidsdempend.

Fusion

Fusion Visgraat

De Fushion vloeren hebben een tijdloze uitstraling die past bij elke woonstijl. Daarnaast kan je de vloer laten in een dubbele visgraat of een blokkenpatroon.

Fusion

Fusion XL

Deze vloeren hebben mooie extra lange en brede planken. Hierdoor lijkt je kamer nog langer en groter van je de planken in de lengte legt en biedt een luxe uitstraling.

Briljant

Briljant

Deze stijlvolle vloeren zijn verkrijgbaar in vier verschillende subtiele kleuren. Makkelijk te leggen en onderhoudsvriendelijk. Zo zijn ze de perfecte aanvuling op je interieur.

Stilleven

Stillleven

Deze geluidsdempende vloeren zijn makkelijk te onderhouden en zijn perfect voor het gebruik in appartementen. Slijtvast en geschikt om te gebruiken bij vloerverwarming.

Bezoek onze showroom in Roden voor het complete assortiment van Hoomline

Heeft u de vloeren van Hoomline online bekeken, maar bent u er nog niet helemaal uit welke vloer het beste bij u past? Bezoek onze showroom in de buurt van Groningen. Bij laminaat vloeren is het belangrijk om ze te zien en te voelen. Hiervoor kunt u langskomen in onze showroom aan de Ceintuurbaan 112-1 in Roden. Wij geven u graag uitgebreid advies over de producten van Hoomline, en kunnen wij u meer vertellen over de prijzen, of een offerte opstellen. Onze experts staan klaar met een kop koffie of thee om al uw vragen en wensen te overleggen. De showroom ligt op slecht 25 minuten van Groningen, ga direct naar de routeplanner om te kijken hoe u bij ons kunt komen. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op via info@vloerenlifestyleroden.nl, of bel 050-5020085.Wij hopen u snel te zien!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

  4,5/5 - 13 reviews

  Meer dan 36 verschillende merken

  Advies op maat

9 + 6 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene