Balterio laminaat


  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Balterio laminaat vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

De unieke vloeren van Balterio

Kenmerkend voor een Balterio laminaatvloer is persoonlijkheid, eigenheid, anders zijn en meer durven. Deze kernwaarden komen tot uiting in een brede collectie die afgestemd is op de laatste trends en wensen van de consument.

Naast de inspiratie die uit de natuur en unieke designs wordt gehaald, bent u als consument een inspiratiebron. De Balterio vloeren worden namelijk ontwerpen met u in gedachten, zodat uw persoonlijkheid terugkomt in de vloer. Dit maakt Balterio vloeren én uw huis uniek.

Balterio collecties bij Vloeren Lifestyle Roden

De gehele Balterio collectie vindt u terug bij Vloerenlifestyle Roden. Binnen de collectie bieden wij drie verschillende lijnen aan, namelijk vloeren met een dikte van 9 mm, 8 mm en 7 mm. Het is belangrijk dat u een vloer kiest die bij zowel uw interieur als persoonlijkheid past. Bekijk hieronder de collectie.
Dolce merken

Dolce

Dolce is een trendy collectie met modieuze decors voor elk budget. Deze vloer is geschikt als u opzoek bent naar een aantrekkelijke vloer voor een nog aantrekkelijkere prijs.

Grande merken

Grande

Een vloer zo realistisch heeft u nog nooit gezien. Het is bijna niet mogelijk een verschil te ontdekken tussen Grande en echt parket. Daarnaast is Grande de eerste laminaatvloer van Balterio die ook in de badkamer geïnstalleerd kan worden.

Impressio merken

Impressio

Impressio is een unieke collectie met ruwe eik en verfijnde den op korte en brede planken. Het Panoramic design is zo ontworpen dat het de indruk geeft dat de planken eindeloos lang zijn. Dát is wat u impressionant noemt.

Magnitude merken

Magnitude

De Magnitude vloeren stralen pure luxe uit. Het maakt uw interieur af, garandeert een natuurgetrouwe look & feel en geeft gevoel van diepte in elke kamer.

Pure stone merken

Pure Stone

De Pure-Stone collectie biedt de voordelen van laminaat met het uitzicht op natuursteen. De laminaatvloeren geven de indruk van een echte stenen vloer, maar ze voelen aangenaam warm aan de voeten.

Quattro vintage

Quattro Vintage

Quattro vintage geeft een vintage look aan uw huis. Het contrast tussen zachte kleuren en het wisselende spel tussen licht en schaduw geven uw interieur een retro uitstraling. Deze collectie is een en al karakter.

Tradition Quattro

Tradition Quattro

Een klassieke en levensechte laminaatcollectie. Met Tradition Quattro bent u verzekerd van authenticiteit en kwaliteit voor het leven.

Tulip merken

Tulip

De Tulip vloer is gewoonweg laminaat met een hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. De vloer heeft een stijlvolle, matte afwerking die past in zowel een klassieke als een modern interieur.

Urban merken

Urban

Bent u gek op de stad? Haal het stadsgevoel in huis met een Urban vloer. Urban is uitermate geschikt voor ruimte lofts, gerenoveerde pakhuizen en huizen met een industriële stijl.

Xperience

Xperience

Als u een een stevige en effen vloer wilt, is Xperience wat u zoekt. Kenmerkend voor deze collectie is de eigentijdse houtdecors en heeft de vloer geen V-groeven. Met Xperience haalt u de natuur in huis.

Xpressions

Xpressions

Xpressions is geschikt als u op wil vallen. Met unieke designs, van ruitpatroon tot aan klassieke visgraat, is het een collectie voor wie durft.

Bezoek de showroom in Roden voor advies van een Balterio laminaat dealer

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet makkelijk, waanneer u online een vloer vindt is het vaak fijn om deze ook in het echt te bekijken. Onze showroom ligt vlak bij Groningen, aan de Ceintuurbaan 112-1 in Roden, hier kunt u ons online assortiment van Balterio voor uzelf bekijken. Een vloer is een product dat u moet zien en voelen, u moet de vloer ervaren om zeker te weten welke vloer het beste uw huis en uw wensen past. Vloerenlifestyle Roden is een Balterio laminaat dealer, dus u kunt hiervoor bij ons terecht. Onze experts hebben van verstand van zaken en geven u graag vrijblijvend advies, en staan voor u klaar met een kopje koffie of thee. De showroom ligt op slecht 25 minuten van Groningen, ga direct naar de routeplanner om te kijken hoe u bij ons kunt komen. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op via info@vloerenlifestyleroden.nl, of bel 050-5020085.Wij hopen u snel te zien!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

8 + 10 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene