Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloeren Groningen

Voor de mooiste houten vloeren in Groningen ga je naar dé vloerenspecialist van het Noorden. In onze showroom van ruim 1000m² hebben wij een uitgebreid assortiment aan houten vloeren. Er is altijd wel een houten vloer die bij u past.

Goed advies voor u houten vloer in Groningen

Bij vloeren lifestyle Roden krijgt u:

  • Een uitgebreid assortiment in vloeren
  • Goed deskundig advies
  • Extra service, zoals het leggen van de vloer bij u thuis
  • Ook voor onderhoud of restauratie van uw vloer
  • Fantastische merken
houtenvloer

Het beste advies voor uw houten vloer in Groningen

U wilt een houten vloer voor uw woning in Groningen, maar dan wilt u natuurlijk wel de juiste keuze maken. Wat voor soort houten vloer kiest u? Wat is nou de beste houten vloer? Wilt u vloerverwarming onder uw houten vloer en zo ja, is dat wel mogelijk? Voor al dit soort vragen bent u bij Vloeren Lifestyle Roden aan het juiste adres. Ons personeel beschikt over de juiste kennis om al uw vragen te beantwoorden. Zo weet u straks zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

Houten vloeren Leggen in Groningen

Wilt u uw houten vloer laten leggen? Ook dat kunnen wij voor u doen. Ons personeel heeft al verschillende houten vloeren in Groningen gelegd en door al hun ervaring en kennis zijn zij in staat tot het afleveren van topkwaliteit. Zij zorgen ervoor dat uw vloer naar alle tevredenheid gelegd wordt.

Kosten van een houten vloer

Benieuwd hoe duur een houten vloer is? Dat is lastig te zeggen, de kosten van een houten vloer zijn zowel afhankelijk van de merken als de collecties. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een houten vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.

De kosten inclusief leggen van de houten vloer zijn natuurlijk ook anders dan de kosten van de houtvloer exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een houten vloer die binnen uw vastgestelde kostenplaatje past.

Kom eens langs in onze showroom

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en u zult zien dat wij altijd de houten vloeren hebben die bij u past. Vloeren Lifestyle Roden, zoals de naam het al aangeeft, is gelegen in Roden. Roden is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Groningen. Dus kom snel langs en wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Assortiment houten vloeren

Staal 44
Staal 20
Stal 48
Staal 31

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

4 + 1 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene