Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloeren Groningen

Voor de mooiste houten vloeren in Groningen ga je naar dé vloerenspecialist van het Noorden: Vloeren Lifestyle Roden. In onze showroom van ruim 1000m² hebben wij een uitgebreid assortiment aan de mooiste houten vloeren. Er is altijd wel een houten vloer die bij u past. 

Kies voor Vloeren Lifestyle Roden voor uw houten vloer in Groningen

Bij vloeren lifestyle Roden kunt u profiteren van een uitgebreid assortiment aan houten vloeren, zodat u diverse opties heeft om uit te kiezen. Ons deskundige team staat altijd voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies op maat. Bij Vloeren Lifestyle Roden gaan we verder dan alleen verkoop van vloeren. Onze extra services omvatten professionele vloerinstallatie, zodat u zeker kunt zijn van een perfect resultaat. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor vloeronderhoud en restauratie, waardoor uw houten vloer in topconditie blijft. We werken samen met fantastische merken om u de hoogste kwaliteit en de nieuwste trends in vloerontwerp te bieden.  

houtenvloer

Het beste advies voor uw houten vloeren in Groningen

Bij het selecteren van een houten vloer voor uw woning in Groningen is deskundig advies van onschatbare waarde. U wilt immers de juiste keuze maken die aansluit op uw behoeften en de stijl van uw huis. Maar er zijn zoveel factoren om rekening mee te houden. Welk type houten vloer past het beste bij uw interieur? Wat is de optimale houtsoort en afwerking voor uw specifieke situatie? Overweegt u vloerverwarming en, zo ja, is dit mogelijk met uw beoogde houten vloer? Het zijn allemaal cruciale vragen, en bij Vloeren Lifestyle Roden zijn we hier om ze te beantwoorden. 

Ons team beschikt over diepgaande kennis en expertise op het gebied van houten vloeren. Of het nu gaat om advies over houtsoorten, afwerkingsmogelijkheden, of de geschiktheid van vloerverwarming voor uw houten vloer, we voorzien u graag van deskundig advies. Met ons advies kunt u met vertrouwen de juiste keuze maken, zodat uw houten vloer perfect past bij uw levensstijl en smaak. We zijn er om ervoor te zorgen dat uw wensen en eisen worden vervuld, en dat u genieten van uw nieuwe houten vloer in Groningen. 

Houten vloeren Leggen in Groningen

Wilt u uw houten vloer laten leggen? Ook dat kunnen wij voor u doen! Bij Vloeren Lifestyle Roden nemen we graag deze zorg uit handen door u professionele vloerinstallatie aan te bieden. Ons personeel heeft in de loop der jaren talloze houten vloeren in Groningen geïnstalleerd, waardoor ze een schat aan ervaring en kennis hebben opgebouwd en topkwaliteit leveren. 

Onze medewerkers begrijpen dat elke vloer uniek is en dat de behoeften van klanten kunnen variëren. Daarom passen ze hun aanpak aan om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om houten vloeren in een woonkamer, slaapkamer, of elders in uw huis, onze professionals zorgen ervoor dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft. Het laten leggen van een houten vloer in Groningen was nog nooit zo eenvoudig. 

Kosten van een houten vloer in Groningen

Vraagt u zich af wat de prijs is van een houten vloer? Dat is lastig te zeggen, aangezien de prijs van een houten vloer afhangt van verschillende factoren, waaronder het merk en de collectie. Bij de samenstelling van ons assortiment houden we altijd rekening met het feit dat houten vloeren toegankelijk moeten zijn voor elk budget. 

Het is belangrijk om op te merken dat de totale kosten, inclusief de installatie van de houten vloer, aanzienlijk kunnen variëren ten opzichte van de kosten van de houten vloer zonder installatie. Om een nauwkeurig beeld te krijgen van de kosten die binnen uw vastgestelde budget vallen, nodigen we u graag uit om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u de verscheidenheid aan houten vloeren bekijken en kunt u onze deskundige adviseurs raadplegen om de perfecte houten vloer te vinden die past binnen uw financiële plannen. 

Kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom en u zult zien dat wij altijd wel een houten vloer in ons assortiment hebben die bij u past. Vloeren Lifestyle Roden is gelegen in Roden en is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Groningen. Bezoek onze showroom voor deskundig advies over houten vloeren in Groningen, wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat.  

Assortiment houten vloeren

Staal 44
Staal 20
Stal 48
Staal 31

7 + 9 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene