Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Dé vloeren specialist | Groningen

Vloer specialist in Groningen

Heeft u binnenkort plannen om de vloeren in uw huis te vervangen? Vloerenlifestyle roden biedt u een ruim assortiment aan vloeren aan. Wij laten u optimaal genieten van mooie en sfeervolle vloeren. Wij bieden u alle soorten parket- en laminaatvloeren. Wij zijn de vloeren specialist die u nodig heeft. Wij beschikken over een showroom van 1000m², hier zal uw perfecte vloer tussen zitten.

Wij zijn de vloeren specialist als het gaat om

  • Deskundig advies 
  • Klant centraal nemen en weten wat de klant wil 
  • Het leggen van de vloeren 
  • Onderhoud en restauratie 
  • Deskundig advies 

Niet alleen zijn wij de specialist als het gaat om vloeren, nee klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen dat u deskundig advies krijgt, en dat u de ruimte krijgt om te denken over bepaalde vloeren. Onze specialisten weten precies welke vloeren passen bij verschillende kamers. Daarnaast kunt u altijd voor vragen terecht bij onze specialisten. 

Klant staat centraal

De klant centraal nemen, dat is van groot belang. Wij weten als geen ander dat het vervelender is wanneer u als klant niet centraal wordt genomen. ‘De klant is koning’. Wij horen u graag aan en gaan daar over nadenken en komen met opties voor u.

De specialist in het leggen van vloeren

Naast dat wij een winkel zijn, bieden we u ook nog goede service aan. Zo leggen wij ook vakkundig de vloeren bij u thuis. Wij leggen de vloeren in Drenthe, Friesland en Groningen. Wij hebben namelijk gemerkt dat onze klanten hier behoefte aan hadden, dit was voor ons een reden om deze dienst ook aan te bieden.

Vloer laten opknappen door een vloer specialist?

Wat wij ook aan u bieden is het opknappen, restaureren of het uitbreiden van uw huidige vloer. Onze specialisten zorgen ervoor u een tevreden klant bent. Wij hebben door de jaren heen veel expertise op het gebied van opknappen en restaureren opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat u in goede handen bent bij onze vloer specialisten.

Uw vloeren laten verwijderen?

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te leggen, maar moet eerst uw huidige vloer eruit? Sinds kort kunt u Vloeren Lifestyle Roden inschakelen voor deze dienst. We strippen uw vloer zeer gemakkelijk, zodat u met een gerust hart een nieuwe vloer kunt leggen.

Expertise bij de vloeren specialist

Door de ervaringen die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen wij onszelf een echte vloeren specialist noemen. Wij zijn er daarom ook van overtuigd dat wij goed werk afleveren. Meer weten? U kunt altijd langskomen in onze winkel, we helpen u graag.

8 + 1 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene