Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloer kopen Zuidlaren

Wilt u een nieuwe houten vloer kopen voor uw woning in Zuidlaren? Dan bent u bij Vloeren Lifestyle Roden aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment in houten vloeren, kunnen u goed adviseren bij uw houten vloer en beschikken over uitstekende service. En dat allemaal op nog geen half uur van Zuidlaren.

Oriënteer online en bezoek de showroom

Hieronder hebben wij een deel van onze vloeren voor u uitgestald. Zo kunt u voordat u zich online oriënteren voordat u een bezoek brengt aan onze showroom in Roden. 

Staal
staal
staal
staal

Houten vloer bestellen en laten bezorgen in Zuidlaren

Dus u bent op zoek naar een eiken houten vloer voor in Zuidlaren? U bent dan bij ons aan het juiste adres. Ook al zitten we in Roden, we hebben een prachtig assortiment houten vloeren waarvoor u zeker een stuk voor wilt omrijden.

Wilt u dat liever niet? De vloeren van Vloeren Lifestyle Roden kunnen ook besteld en bezorgd worden bij u thuis. Zo hoeft u het huis niet uit en kunt u vanuit uw thuisadres in Zuidlaren de vloer bestellen die u graag wilt. Wij komen deze vloer vervolgens bezorgen en/of leggen. Neem contact met ons op over de voorwaarden.

Benieuwd naar onze collecte eiken houten vloeren?

Van eiken houten vloeren gewashed, gebrand tot aan geschaafd en gerookt.Klik op de bovenstaande afbeelding voor het gehele assortiment houten vloeren. u vindt hier de mooiste houten vloeren in verschillende bewerking en kleuren
houten vloer

Houten vloer is een duurzame investering

Een eiken houten vloer dient goed onderhouden te worden en onderhoudt je de houten vloer zoals het hoort, dan heb je hier een levenlang plezier van. Het is een investering voor de lange termijn en daarom adviseren wij u een vloer te kiezen die u echt mooi vindt, want u moet er waarschijnlijk een hele poos tegen aankijken. Gelukkig hebben wij topvloeren voor u geselecteerd met een sfeerverhogende uitstraling waar u veel plezier aan gaat beleven.

Laten leggen door Vloeren Lifestyle Roden

Een houten vloer leggen, daar heeft niet iedereen tijd voor en niet iedereen beschikt over de juiste expertise. Omdat u waarschijnlijk de vloer goed en professioneel gelegd wilt hebben kunt u de vloer door ons in Zuidlaren laten leggen.

Bezoek de showroom in de buurt van Zuidlaren

Kortom kom eens langs in onze showroom en laat u verrassen door onze uitgebreide assortiment in houten vloeren. Vloeren Lifestyle Roden is ongeveer 30 minuten rijden van Zuidlaren. Heeft u vragen? U kunt telefonisch contact opnemen met: 050-5020085 of b.g.g. 06-13609119. Of online uw vraag stellen.

9 + 2 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene