Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Op zoek naar plak PVC?

Het assortiment van Vloeren Lifestyle Roden biedt u een uitgebreid assortiment. De populariteit van PVC-vloeren stijgt en blijft ook maar stijgen. Plak PVC-vloeren zijn tegenwoordig van goede kwaliteit en bijna niet meer van echte houten vloeren te onderscheiden.

Plak PVC vloeren

Met een plak PVC-vloer heeft geen voegen, waardoor het makkelijk is om de vloer schoon te houden, maar heeft het wel de uitstraling van een echte houten vloer. Daarnaast kan deze vloer ook uitstekend in een vochtige ruimte gelegd worden, want het is vochtbestendig. Plak PVC is gemakkelijk te snijden waardoor u zelf uw motief kan creëren. Een PVC-vloer is ideale oplossing als u een vloer wil dat tegen een stootje kan, maar niet de hoofdprijs wilt betalen.

De voordelen van plak PVC

Hieronder hebben we de voordelen van plak PVC nog even voor u opgesomd: 

  • Gemakkelijk schoon te houden 
  • Vochtbestendig 
  • Gemakkelijk zelf te leggen 
  • Geschikt voor vloerverwarming 
Plak pvc

Plak PVC leggen

Plak PVC leggen is niet heel moeilijk. Als u een beetje handig bent, zou u dit zelf kunnen doen. Plak PVC wordt gelijk op de originele vloer gelegd, daarom is het belangrijk om deze vloer eerst de egaliseren. Door middel van een egalisatiemiddel worden de imperfecties en de kleine hobbeltjes verwijderd. Doordat klik PVC op de originele vloer gelegd wordt, is het perfect in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. De naam geeft het eigenlijk al aan, bij plak PVC plakt u de planken door middel van lijm op de vloer. Dit kan op twee manieren; door zelf lijm aan te brengen op de planken of door middel van een zelfklevende laag. De planken met de zelfklevende laag zijn gemakkelijk om zelf te leggen, want het werkt eigenlijk als een soort sticker. Een nadeel ten opzichte van het gebruik van lijm, is dat u geen droogtijd hebt om eventueel iets te corrigeren. Het moet gelijk goed geplakt worden.

Plak PVC-vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben we een uitgebreid assortiment aan plak PVC-vloeren. In onze showroom vindt u 1000 m2 aan vloeren die u kunt bekijken. Hier voorzien wij u ook graag van goed advies zodat u de juiste keuze maakt. U kunt bij ons terecht voor laten leggen van uw vloer, het laten verwijderen van uw oude vloer en het laten opknappen van uw vloer. Voor het kiezen van de geschikte plak PVC-vloer bent u bij ons dus aan het juiste adres! Wilt u graag advies inwinnen over plak PVC? Neem contact met ons op voor advies bij het kiezen van een plak PVC-vloer.

15 + 5 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene