Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloer kopen in Zwolle bij de Vloeren Lifestyle Roden

Houten vloeren vloeren met verschillende bewerkingen

Bent u op zoek naar houten vloeren in Zwolle en omstreken. Zoek dan niet verder! Vloeren Lifestyle Roden is uw vloerspecialist van het noorden, gelegen op een uurtje rijafstand van Zwolle. Met verschillende bewerkingen zit er altijd iets tussen wat u aanspreekt. De vloeren zijn gebrand, geborsteld, gerookt, dubbel gerookt of onbehandeld. Wij hebben alleen de beste vloeren voor u uitgezocht, zodat u altijd weet dat uw droomvloer ertussen zit!  Kom snel bij ons langs en ontvang vrijblijvend advies, zodat wij binnenkort bij u thuis in Zwolle uw stijlvolle, gloednieuwe houten vloer kunnen leggen. De mooiste eiken lamelparket vloeren vindt u hier.

Vindt u Roden te ver rijden?

Heeft u het druk en vindt u een uur rijden vanuit Zwolle voor een houten vloer nét te lang duren? Geen probleem, onze vakmannen komen de vloeren zowel zwevend als verlijmd leggen, ze leggen het precies zoals u wilt. U heeft er op die manier zo min mogelijk werk en u weet zeker dat het goed is. Fijn toch?

Grote collectie houten vloer

Vloeren Lifestyle Roden staat bekend om haar grote collectie houten vloeren. Kies uit eikenhout, of ga voor het donkerdere gebrand rood/bruin, waarmee u een specifieke ambiance in huis creëert. Ons assortiment is het rijden altijd waard. Door de jaren heen hebben wij vele houten vloeren in Zwolle gelegd, en daarmee trouwe klanten opgebouwd in en rondom Zwolle.

Laminaat, PVC en zoveel meer…

In onze winkel vindt u een divers aanbod aan vloeren. Van Laminaat tot PVC, en vinyl tot tapijt; als het op vloeren aankomt hebben wij het. Tevens hebben wij veel ervaring met vloeren, waardoor we altijd gericht advies kunnen bieden over welke soort vloer ideaal is voor uw interieur. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op, dan komen wij vrijblijvend uw vloer opmeten in Zwolle en zorgen wij ervoor dat uw houten vloer naadloos aansluit op uw overige interieur!
houten vloer

De gezellige showroom waar het assortiment voor u staat uitgestald

In de sfeervolle showroom krijgt u een goede indruk van de vloeren. De bewerkingen en de kleuren staan voor u uitgestald en daardoor kunt u goed vergelijken. Heeft u hulp nodig bij de het kiezen van de houten vloer? Met deskundig personeel in de winkel helpen we u graag. We geven u graag advies en voorzien u van laatste trends en tips. De koffie staat voor u klaar. Kom eens gezellig langs in Roden.

Uiteraard kunt u ook gemakkelijk en snel online uw vloer bestellen, waarna uw houten vloer eerst bij u thuis wordt opgemeten, waarna uw nieuwe vloer vakkundig door ons wordt gelegd. Heeft u verder nog vragen die u eerst beantwoord wilt hebben? Dat kan door hier te klikken. Ons hele assortiment direct bekijken doet u door op de button te klikken.

1 + 12 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene