Beautifloor PVC vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden


 

  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Mooie pvc vloeren voor elke woonstijl

De naam zegt het eigenlijk al, Beautifloor staat voor mooie vloeren die passend zijn bij elke woonstijl. De PVC vloeren van Beautifloor worden getekend door trendsettende en realistische designs. Daarnaast hebben de vloeren voelbare oppervlakte structuren. De vloeren van Beautifloor zijn toonaangevend binnen het PVC segment.

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe vloer in uw woning? Neem dan iniedergeval de vloeren van Beautifloor in overweging. De collecties bestaan uit diverse vloeren welke geschikt zijn voor zeer uiteenlopende budgetten. Daarnaast zijn de vloeren uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.

Een selectie uit onze Beautifloor collectie

Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij een zeer grote selectie van de collecties van Beautifloor. Hieronder vindt u een overzicht van de collecties die u vindt in onze showroom.

Onderstaande vloeren zijn slechts een selectie uit ons zeer brede assortiment. Wilt u alle collecties zien? Bezoek dan onze showroom. Hier hebben wij alle collecties uitgestald en kunt u de vloeren zien en voelen!

Cols collectie

Cols

PVC Vloeren met een extra dikke slijtlaag voor een langere levensduur. De vloeren zijn 2,5mm dik en de stroken zijn 132 x 19,6cm. Geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.

Chateaux collectie

Chateaux

Mooie PVC Tegels. Variërend van modern tot landelijk. PVC vloeren zijn 2,25mm dik en de stroken zijn 49,3 x 49,3cm. Geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.

Riviere collectie

Riviëre

Schitterende Design PVC Vloeren. Vloeren van 2.5 mm dik met een toplaag van 0.55 mm. De stroken zijn 121,92 x 22,86 cm. Geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.

Prijzen Beautifloor PVC vloeren

Wat kost een Beautifloor PVC vloer? Een moeilijk te beantwoorden vraag die wij vaak gesteld krijgen. De kosten van een beautifloor PVC vloer hangen af van de collectie en het type die u kiest. De collectie van vivafloors bestaat goedkopere PVC vloeren, middensegment PVC vloeren en hogere segment PVC vloeren dit merk. Wilt u meer weten over de aanschafprijs van deze PVC vloeren? Neem dan contact op of bezoek de showroom

Kom langs bij de Beautifloor dealer van Groningen, Friesland en Drenthe

Vloeren Lifestyle Roden is uw dealer voor Beautifloor PVC vloeren in Groningen, Friesland en Drenthe. In onze showroom kunt u alle vloeren even rustig bekijken. Naast de collecties van Beautifloor hebben wij in onze showroom ook 1000m² aan vloeren van andere merken liggen. Op zoek naar kleur en stijladvies? Vraag dan een van onze medewerkers. Advies is tenslotte gratis!

Vloer laten leggen door Vloeren Lifestyle Roden

Een keuze gemaakt en de juiste vloer gevonden? Laat ons dan de PVC vloer voor u leggen. Onze zeer ervaren specialisten werken nauwkeurig en super snel! Vraag ons naar de mogelijkheden. Tot ziens bij Vloeren Lifestyle Roden!

4 + 5 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene