Moduleo Vinylvloeren bij Vloeren Lifestyle Roden


  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Moduleo Vinylvloeren

Echte kwaliteit vinyl vloeren vindt u in ons Moduleo assortiment. Het merk combineert natuurlijke producten met innovatie in de vinyltechnologie. Altijd verzekerd van kwaliteit en schoonheid. Voor zowel projecttoepassingen als voor bij u thuis.

Vinylvloeren laten leggen door een specialist

Laat uw vinylvloeren door Vloeren Lifestyle Roden leggen. Zo bent u ervan verzekerd dat dit in een keer goed gebeurt! De Moduleo vloeren hebben een CLICK-technologie waardoor wij het heel snel kunnen installeren. Ook is bij deze vloeren geen lijm of ander middel nodig. De Transform collectie heeft een garantie van 20 jaar. De Select vloeren staan garant voor 15 jaar.

De collectie Moduleo vloeren

Bij Vloeren Lifestyle Roden bieden wij drie collecties van Moduleo. De nieuwste collectie is de natuurgetrouwe Impressie. Deze vloeren zijn de echte eye catcher in uw interieur. Moduleo Transform is de het meest geschikt voor zwaardere belasting. De Select collectie is voor hedendaagse looks in uw woning of voor licht commercieel gebruik.
Impress

Impress

Impress vloeren zijn het meest natuurlijk. De fijne structuren en karaktervolle kleuren geven deze vloeren de meest realistische uitstraling. Het staat voor de kracht en pracht van de natuur! Het Bohemian dessin geeft een sterke en stoere uitstraling die toch erg chique is door de fijne lijnen.

Transform

Transform

Moduleo Transform is voorzien van een dikkere slijtlaag en is daarom ideaal voor commerciële ruimtes of in de vaakst gebruikte ruimtes in de woning. Het Persian Walnut design nodigt uit om binnen te komen. Geeft kleur en warmte aan uw ruimte! Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren en dessins om uit te kiezen.

Select

Select

Het Select assortiment biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten. Creër een unieke ruimte met een van deze dessins. De donkere en intense kleur van de Jetstone uit de Select collectie tilt je ruimte naar een hoger niveau. Combineer het met een knalkleur om je ruimte echt karakter te geven.

Prijzen Moduleo vloeren

Wat kost een Moduleo vloer? Dit hangt af van de collectie die u kiest. Een Select vloer is een goedkopere keuze van dit merk. De Transform collectie is een keuze voor de klant in het middensegment. De nieuwe Impress collectie valt in het hogere segment. Wilt u meer weten over de aanschafprijs van deze vinylvloeren? Neem dan contact op!

Voordelen van Moduleo vloeren

Wanneer u kiest voor een Moduleo vloer brengt dat vele voordelen met zich mee. Allereerst is een vinylvloer van Moduleo in bezit van een Protectonite PU-slijtlaag. Deze beschermt ze tegen vlekken en vuil! Verder zijn alle soorten vloeren waterbestendig, geluids- en warmte-absorberend. Daarnaast is een Moduleo vloer ook makkelijk in schoon houden en onderhoud.

Milieuvriendelijke Moduleo

Misschien was u bij eenvoudig in onderhoud al overgehaald, maar Moduleo vloeren zijn ook milieuvriendelijk! De vinylvloeren bestaan namelijk voor 50% uit gerecycled materiaal. Daarnaast is 40% van de energie die bij de productie wordt, gebruikt afkomstig van windturbines. Bij de fabriek van Moduleo vloeren zijn drie windturbines geplaatst. Een milieuvriendelijke keuze dus!

De Dealer in Moduleo vloeren is Vloeren Lifestyle Roden

Kom langs in Roden bij uw dealer in Moduleo vloeren. Hier kunt u alle andere dessins van de vloeren ook rustig bekijken. Wij hebben een 1000m² grote showroom waar zeker een mooie vloer voor u bij ligt. Wij geven gratis advies en denken graag met u mee.

Wanneer de perfecte Moduleo vloer er niet is, kunt u altijd eens bij de andere merken kijken. Graag tot ziens bij de Moduleo Dealer!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene