Moduleo Vinylvloeren bij Vloeren Lifestyle Roden


  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Moduleo Vinylvloeren

Zoekt u naar een vinyl vloer van hoge kwaliteit? Neem dan een kijkje in ons Moduleo assortiment! Moduleo is een merk PVC vloeren waarbij natuurlijke grondstoffen op een innovatieve manier worden gecombineerd met vinyltechnologie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwaliteit en schoonheid. Onze Moduleo PVC vloeren zijn perfect voor projecttoepassingen, maar ook voor thuis! Meer weten over Moduleo Vinyl? Lees dan snel verder! 

Voordelen van Moduleo PVC

Wanneer u kiest voor een Moduleo PVC vloer brengt dat vele voordelen met zich mee. Allereerst is een vinylvloer van Moduleo in bezit van een Protectonite PU-slijtlaag. Deze slijtlaag biedt bescherming tegen vlekken, vuil en beschadigingen. Mocht er toch een vlek of beschadiging ontstaan op de slijtlaag, dan kunt u deze wegschaven. Verder zijn alle Moduleo PVC vloeren zijn waterbestendig, geluids- en warmte-absorberend. PVC vloeren zijn bovendien eenvoudig schoon te maken. Dit maakt een Moduleo PVC vloer zeer geschikt voor een woning waar intensief wordt geleefd. 

De collectie Moduleo PVC vloeren

Het assortiment Moduleo PVC vloeren bestaat uit drie collecties. De nieuwste collectie is de natuurgetrouwe Impressie. Deze vloeren zijn echte designvloeren en sluiten perfect aan op een stijlvol interieur. De Moduleo Transform bestaat uit klassieke, mooie vloeren en zijn het meest geschikt voor zwaardere belasting. De Select collectie is perfect voor het moderne interieur of voor licht commercieel gebruik. 

Impress

Impress

Impress vloeren zijn het meest natuurlijk. De fijne structuren en karaktervolle kleuren geven deze vloeren de meest realistische uitstraling. Het staat voor de kracht en pracht van de natuur! Het Bohemian dessin geeft een sterke en stoere uitstraling die toch erg chique is door de fijne lijnen.

Transform

Transform

Moduleo Transform is voorzien van een dikkere slijtlaag en is daarom ideaal voor commerciële ruimtes of in de vaakst gebruikte ruimtes in de woning. Het Persian Walnut design nodigt uit om binnen te komen. Geeft kleur en warmte aan uw ruimte! Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren en dessins om uit te kiezen.

Select

Select

Het Select assortiment biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten. Creëer een unieke ruimte met een van deze dessins. De donkere en intense kleur van de Jetstone uit de Select collectie tilt je ruimte naar een hoger niveau. Combineer het met een knalkleur om je ruimte echt karakter te geven.

Moduleo PVC vloer laten leggen door een specialist

Laat uw vinylvloeren door Vloeren Lifestyle Roden leggen. Zo bent u ervan verzekerd dat dit in een keer goed gebeurt! De Moduleo vloeren hebben een CLICK-technologie waardoor wij de vloer binnen no-time perfect hebben gelegd.  Ook is bij deze vloeren geen lijm of ander middel nodig. Alle Moduleo PVC vloeren hebben een minimale garantie van 15 jaar. De Transform collectie koopt u zelfs met 20 jaar garantie. 

Prijzen Moduleo PVC vloeren

Wat kost een Moduleo vloer? Dit hangt af van de collectie die u kiest. Een Select vloer is een goedkopere keuze van dit merk. De Transform collectie is een keuze voor de klant in het middensegment. De nieuwe Impress collectie valt in het hogere segment. Wilt u meer weten over de aanschafprijs van deze vinylvloeren? Neem dan contact op! 

Milieuvriendelijke Moduleo PVC vloeren

Naast de overige voordelen zijn de Moduleo PVC vloeren ook nog eens milieuvriendelijk. De vinylvloeren bestaan namelijk voor 50% uit gerecycled materiaal. Daarnaast is 40% van de energie die bij de productie wordt, gebruikt afkomstig van windturbines. Bij de fabriek van Moduleo vloeren zijn drie windturbines geplaatst. Een milieuvriendelijke keuze dus! 

Vloeren lifestyle Roden: dé plek voor al uw Moduleo PVC vloeren

Bent u benieuwd naar het volledige aanbod Moduleo PVC vloeren? Kom dan langs in onze ruime showroom van 1000m² aan de Ceintuurbaan 112-1 te Roden! Hier kunt u alle andere dessins van de vloeren ook rustig bekijken. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op! Onze medewerkers staan u graag te woord. 

Naast Moduleo vloeren vindt u in onze showroom nog ruim aanbod aan andere merken, zoals Gelasta of Floorlife. Kom nu langs bij dé plek voor al uw Moduleo PVC vloeren en meer! 

2 + 1 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene