Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Tapijt Haren

Tapijt in Haren door de vloeren specialisten van Vloeren Lifestyle

Een tapijt geeft u huis net dat beetje extra uitstraling. Een sfeervolle ruimte wordt dan ook eenvoudig gecreëerd. Daarnaast geeft wat luxe aan het huis. Een tapijten vloer voelt zacht aan en geschikt voor bijna elke ruimte.

Tapijt in vele kleuren, dessins en structuren

De showroom van Vloeren Lifestyle biedt u een ruime keus en vele mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar hoogpolig tapijt of laagpolig tapijt, in de meeste gangbare kleuren tot de meeste uiteenlopende kleuren. Met het ruime assortiment zijn we er zeker van dat we iets hebben dat past in uw inrichting.

Een hoogpolig tapijt of een laagpolig tapijt in Haren?

Een tapijten vloer heeft een isolerende en geluiddempende werking. Een hoogpolig tapijt geeft luze en speelsheid met zich mee. Het voelt zacht onder de voeten en is daardoor zeer aangenaam warm en zacht. Een laagpolig tapijt gaat vaak iets langer mee en geeft een strakkere uitstraling aan de ruimte. Tevens is het eenvoudiger te reinigen. Zowel hoogpolig of laagpolig tapijt heeft voordelen en nadelen. Het gebruik, de ruimte en de persoonlijke voorkeur speelt ee

Tapijten laten leggen in Haren

Een tapijten vloer leggen kan een lastige klus zijn. Vooral kamerbreed tapijt leggen is niet eenvoudig. Dat u dit liever over laat aan de professionals van Vloeren Lifestyle is dan ook een begrijpelijk keus. U bent er zo zeker van de vloer op een professionele wijze wordt gelegd en heeft er zelf geen omkijken naar.

Neem een kijkje in onze ruime showroom in Roden

Met de auto vanuit Haren bereikt u onze showroom in slechts 21 minuten tijd. Onze showroom en onze vakkennis zijn dat zeker waard.

7 + 7 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene