Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Dé Houten Vloer Specialist

Bekijk en bestel online een houten vloer die uw (droom)huis helemaal afmaakt. Vloeren Lifestyle Roden – Dé Houten Vloer Specialist heeft 65 verschillende houten vloeren voor u geselecteerd. U heeft de keuze uit gebrande, gerookte, en geschaafde uitvoeringen en uit de kleuren naturel tot aan wit of rood. Krijg direct online een impressie van de beste houten vloeren van de houten vloer specialist van Groningen. Kom ook gerust een langs in onze fysieke showroom in het prachtige Roden, op de grens van Groningen en Drenthe.

Bekijk alle houten vloeren van Vloeren Lifestyle Roden.

De voordelen van de houten vloeren van Vloeren Lifestyle Roden

  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming;
  • Goede isolatiewaarde;
  • Lange levensduur;
  • Krimpen en zetten bijna niet uit;
  •  Zeer hygiënisch: gemakkelijk schoon te maken;
  • Direct verlijmbaar op afwerkvloer.

Lamelparket bij de Houtenvloer Specialist: een duoplank met een eiken toplaag

Vloeren Lifestyle Roden werkt met de Europees eiken multiplank ook wel lamelparket of duoplank genoemd. De multiplank is een samengestelde vloer uit hout, dat bestaat uit een berken multiplex onderlaag en een massief eiken toplaag. Dit vormt samen een sterk product waarbij ‘werken’ nihil is in tegenstelling tot massieve vloeren.

Lichte of een donkere vloer?

Door de veelzijdigheid in kleuren zit er altijd wel iets tussen dat past bij uw interieur. Gaat u voor een lichte of donkere vloer? Met de verschillende bewerkingen voor houten vloeren krijgt de vloer een unieke uitstraling. Wat uw wensen ook zijn, u vindt het bij ons. Bekijk direct ons aanbod eiken lamelparket.

Vergeet niet de plinten en een ondervloer te bestellen! Interesse in een vloer? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

3 + 15 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene