Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Click PVC Hoomline vloeren

Vloeren en lifestyle Roden beschikt over een ruim aanbod merken vloeren, waaronder het merk Hoomline. Hoomline biedt diverse en verschillende soorten stijlen vloeren aan om uit te kunnen kiezen. Zo zijn er bij Hoomline traditionele vloeren en modernere vloeren. Hierdoor kunt u uw gewenste vloer in elke ruimte aanleggen en de sfeer veranderen aan de hand van uw gekozen vloer. Wilt u meer weten over Hoomline PVC vloeren en over click PVC vloeren? Lees dan snel verder, want bij Vloeren en lifestyle Roden geven wij u graag naast het aanbieden van vloeren, advies over welk soort en welk merk vloer geschikt is voor u.

PVC Hoomline vloeren

Het merk Hoomline is geschikt voor iedereen die een mooie en stijlvolle vloer wil, maar daarnaast ook op zoek is naar een voordeliger alternatief. Hoomline beschikt over meerdere PVC vloeren die van hoogwaardige materialen zijn geproduceerd en die een authentieke uitstraling hebben. De dessins en patronen geven een hout look af aan uw huis en zorgen ervoor dat er meer sfeer in huis komt. Een groot voordeel van Hoomline vloeren is dat ze erg waterbestendig zijn door de toplaag op de vloer. Zo waterbestendig dat ze in de badkamer gelegd kunnen worden. Door deze laag is de vloer ook hygiënischer en makkelijker te onderhouden dan andere vloeren en is de vloer ook zeer slijtvast. Dat maakt dat de vloer intensief belopen kan worden zonder te worden beschadigd. Daarnaast beschikt een Hoomline vloer over verschillende geluidsabsorberende eigenschappen zodat het een vloer wordt die u overal in huis kunt plaatsen.

Click PVC hoomline vloeren

De click PVC Hoomline vloeren beschikken over een ondervloer, waardoor u deze er niet meer apart bij hoeft te kopen en uw vloer geluiddempend is. De PVC Hoomline vloeren kunt u door het handige kliksysteem gemakkelijk leggen en hierdoor zal de vloer stabiel en strak in uw huis liggen. U kunt daarnaast de vloer in combinatie met vloerverwarming gebruiken. De patronen en dessins van een click PVC Hoomline vloer zien er echt en natuurlijk uit door de hoge resolutie geprinte toplaag. Ook zijn er bij de productie van een click PVC Hoomline vloer geen schadelijke stoffen gebruikt, waardoor de vloer duurzaam en milieuvriendelijk is. Dit allemaal voor een voordelige prijs.

Click PVC Hoomline vloeren bij Vloeren en lifestyle Roden

Bent u geïnteresseerd in een click PVC Hoomline vloer? Bekijk ons aanbod van Hoomline op onze website of neem voor meer informatie over Hoomline vloeren of click PVC contact met ons op. Bij Vloeren en lifestyle Roden bieden wij veel waarde aan u als klant, daarom geven wij graag de keuze aan een ruim aanbod om voor u uit te kunnen kiezen. U kunt ook onze vloeren in het echt bekijken en voelen door een bezoek te brengen aan onze showroom in Roden. Wij helpen u graag verder met behulp van tips en persoonlijk advies. Voor vragen of opmerkingen, kunt u gerust contact met ons opnemen via info@vloerenlifestyleroden.nl. Ook zijn wij telefonisch beschikbaar via 050-5020085. Samen met onze expert kiezen wij de beste vloer voor u uit. 

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

15 + 3 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene