Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Zoekt u naar houten vloeren of lamelparket in Winsum?

De mooiste houten vloeren en lamelparket bij u thuis bezorgd in Winsum?

Bij Vloeren Lifestyle Roden vindt u praktische en stijlvolle vloeren. Gegarandeerd een vloer die bij u en uw huis past. Kies uit verschillende kleuren en houtnerven zodat het een unieke uitstraling krijgt. Het kan wonderen doen voor uw huis zo’n houten vloer. Geef uw huis een warme uitstraling of creëer juist meer ruimte in uw woonkamer. Met een houten vloer legt u de basis voorde sfeer in huis.

Waarom kiest u voor Vloeren Lifestyle Roden?

  1. Online snel en gemakkelijk te bestellen
  2. Binnen 2 á 3 weken bij u thuis bezorgd
  3. Laten leggen door gespecialiseerde medewerkers
  4. Voorzien van advies door ervaring

Bestel online en laat de vloer bezorgen in Winsum

De vloeren van Vloeren Lifestyle Roden kunnen ook besteld en bezorgd worden bij u thuis. Zo hoeft u het huis niet uit en kunt u vanuit uw thuisadres in Winsum de vloer bestellen die u graag wilt. Wij komen deze vloer vervolgens bezorgen. Kunt u niet zelf leggen, geen probleem wij helpen u graag. Onze ervaren medewerkers leggen u vloer er zo voor u in. Neem contact met ons op over de voorwaarden.

Liever de vloeren in het echt bewonderen?

In de showroom staat het assortiment voor u uitgestald zodat u direct een impressie krijgt van de vloeren. Met parkeergelegenheid voor de deur, enthousiast personeel die u alles over een houten vloer kan vertellen en een heerlijk kopje koffie nodigen wij u graag uit om eens langs te komen bij Vloeren Lifestyle. U kunt ons vinden aan de Ceintuurbaan Noord 112-1 en dat is vanaf Winsum slechts 39 minuten rijden.

2 + 1 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene