Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloer kopen Leeuwarden | Houten vloeren specialist

Wilt u een nieuwe houten vloer kopen voor uw woning in Leeuwarden? Dan bent u bij Vloeren Lifestyle Roden aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment in houten vloeren, kunnen u goed adviseren bij uw houten vloer en beschikken over uitstekende service.

Bekijk onze houten vloeren online of in de winkel

Witte, bruine, verouderde, gebrande,  of toch een geborstelde vloer? De houten vloer specialist heeft het allemaal, we hebben een keuze uit meer dan 60 verschillende soorten vloeren. Kom gauw eens langs in onze showroom of bekijk onze webshop waar alle keuzes te vinden zijn in één makkelijk overzicht.

Hieronder hebben wij een deel van onze vloeren voor u uitgestald. Zo kunt u voordat u zich online oriënteren voordat u een bezoek brengt aan onze showroom in Roden. 

Met ons assortiment aan houten vloeren heeft u de keuze uit veel verschillende behandelingen.  Alle onderstaande bewerkingen worden door onszelf gedaan, zodat elke vloer elke keer weer uniek is. Op een bewerkte vloer kan elke gewenste afwerking toegepast worden zodat de vloer wordt aangepast op uw wensen.

  • Gerookte houten vloer
  • Geschaafde houten vloer
  • Verouderde houten vloer
  • Gebrande houten vloer
  • Antiek beitsen
  • Velling
  • Onbehandeld
Staal
staal
staal
staal

Kosten van een houten vloer

Benieuwd hoe duur een houten vloer is? Dat is lastig te zeggen, de kosten van een houten vloer zijn zowel afhankelijk van de merken als de collecties. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een houten vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.
houten vloer

Onderhoud van uw eikenhouten vloer

De eikenhoutenvloer heeft u al in bezit, deze moet dan nog wel onderhouden worden, dit kan door middel van onze ruime assortiment in olie en lijmen om uw houten vloer in perfectie conditie te houden of weer in perfectie conditie te krijgen! Bekijk hier het assortiment van Vloeren Lifestyle Roden in olie en lijmen en laat u zich verassen door het resultaat van onze producten bij het repareren of bijwerken van uw houten vloer.

Kom langs in onze showroom in de buurt van Leeuwarden

Komt u liever de ruime keuze van onze vloeren in het echt bekijken? Dit kan bij ons in de showroom, op onze gratis parkeerplaats kunt u uw auto parkeren en laat u zich ontvangen door ons ervaren personeel. Vloeren Lifestyle Roden is ongeveer 40 minuten rijden van Leeuwarden.

De vloeren zijn zo uitgestald zodat u overzichtelijk door onze showroom kunt lopen en het assortiment kunt bekijken. Ons eerlijk en ervaren personeel zal u begeleiden bij de aankoop naar de door u gewenste vloer! ong vragen, neem gerust contact op.

9 + 12 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene