Verouderde vloeren kopen doe je bij Vloeren Lifestyle Roden

Een verouderde vloer is perfect als u een ruimte nét wat extra authentieke uitstraling wilt geven. Verouderde vloeren worden gemaakt door het behandelen van eiken houten vloeren zodat ze een mooie, sfeervolle uitstraling krijgen. Verouderde houten vloeren worden ook wel kasteelvloeren genoemd vanwege het oude karakter. Al onze verouderde vloeren worden met zorg gemaakt, zodat uw vloer er tientallen jaar oud uitziet en uw woning extra sfeer geeft.

Verouderde vloeren: wat houdt het precies in?

In tegenstelling tot de naam zijn Verouderde vloeren niet echt van oud hout gemaakt, maar gewoon van nieuw hout wat een specifieke behandeling is ondergaan. Simpel gezegd, een verouderde vloer is een nieuwe houten vloer met een oud karakter. let zorg verouderende vloeren.

Verouderde vloeren zijn herkenbaar aan de open noesten en scheuren in de houtnerf. Zo ziet het er uit alsof uw vloer al meer dan 100 jaar in gebruik is en een écht eigen karakter heeft. De meeste verouderde vloeren zijn van eikenhout gemaakt, dit hout heeft van nature veel noesten en barsten wat het een rustiek uiterlijk geeft.

Oude houten vloer

Verschillende soorten verouderde vloeren

Om een verouderde vloer een echte, authentieke look te geven zijn er verschillende soorten verouderingsprocessen. De verschillende behandeling kunnen worden gecombineerd om mooie, uniek verouderde vloeren te maken. De verschillende soorten behandeling zijn:

  • Getrommelde houten vloeren: bewerkt met grond, steentjes en zand in een trommel
  • Geschraapte houten vloeren: de planken worden met de hand geschraapt
  • Geschaafde houten vloeren: door het schaven van de vloer komt de structuur meer naar voren
  • Gezandstraalde houten vloeren: het hout wordt bestraald met zand
  • Gezaagde houten vloeren: door het licht zagen van de plank ontstaan er kleine streepjes en scheurtjes

Al onze verouderde houten vloeren kunnen ook in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Als onze houten vloeren, dus ook verouderde vloeren, zijn geschikt voor vloerverwarming.

De beste verouderde vloeren vindt u bij Vloeren Lifestyle Roden

Op zoek naar een verouderde vloer? Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij een breed assortiment aan verouderde houten vloeren. U heeft ruime keuze aan soorten, maten, kleuren en behandelingen. Bent u klaar met online oriënteren en heeft u behoefte aan advies? Onze adviseurs staan voor u klaar in onze showroom.

15 + 2 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene