Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Bent u op zoek naar een houten vloer in Bakkeveen?

De mooiste houten vloeren thuisbezorgd in Bakkeveen

Door het natuurlijke en warme karakter van het materiaal zijn houten vloeren tijdloos. Geen enkele houten vloer hoeft het zelfde te zijn want u kan eindeloos variëren qua kleurafwerking, houtnerven en lak. Hierdoor heeft u altijd een unieke vloer die bij uw interieur past. Bekijk online ons aanbod en u kunt uw vloer binnen drie week in Bakkeveen laten bezorgen.

De voordelen van een houten vloer

  • Karakteristiek en uniek
  • Natuurproduct
  • Kan tegen een stootje
  • Beschadigingen zijn bijna altijd te repareren

De nadelen van een houten vloer

  • Seizoensgebonden onderhoud: zo kan bij droogte het hout iets krimpen en bij warmte en vochtigheid juist uitzetten.

Al onze houten vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming

Vraagt u zich af of vloerverwarming in combinatie met houten vloeren mogelijk is? Het is zelfs heel eenvoudig om deze combinatie succesvol toe te passen in uw interieur. Ons advies is om te allen tijde de houten vloer geheel te verlijmen. Wij hebben hier al jarenlang ervaring mee. U kunt kiezen uit diverse breedtes, er zijn planken in tientallen verschillende kleurafwerkingen. Er zijn echter wel een aantal belangrijke regels opgesteld hiervoor. Lees ze hier.

Houten vloeren in de showroom of bij u thuis

Geen zin om naar de showroom te komen? Dan komt de showroom gewoon bij u thuis. Op deze manier kunt u direct zien of de vloer bij uw interieur past. Een van onze adviseurs komt bij u thuis met de houten vloer stalen die u wenst. Daarnaast zijn wij iedere woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 10.00 uur. U kunt de auto gratis voor onze deur parkeren. Onze adviseurs zijn u graag van dienst en kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons vinden aan de Ceintuurbaan Noord 112-1 in Roden en dat is vanaf Bakkeveen slechts een half uurtje rijden.

13 + 4 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene