Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Berry Alloc laminaat bij Vloeren Lifestyle Roden

Berry Alloc laminaat vloeren, exclusieve vloeren die passen bij elk interieur in uw woon- of slaapkamer. Zoek dan niet langer Berry Alloc levert een ruim productaanbod hoogwaardig laminaat vloeren. De laminaten vloeren zijn duurzaam en voldoen aan alle esthetische en technische vereisten waaraan een vloer moet voldoen. De kwaliteit, afwerking, levensduur, plaatsing en gebruiksvriendelijkheid staan bij het merk hoog in het vaandel.

Waarom kiest u voor Berry Alloc laminaat?

Het merk verdiept zich in de nieuwste trends en technologische verbeteringen om u als klant zo uitstekend mogelijk te inspireren. Berry Alloc Laminaat levert vloeren in verschillende designs. Op zoek naar een natuursteen-look? De laminaatvloeren hebben het aanzicht van een natuur- of beton-look waardoor deze bijna niet te onderscheiden zijn met een originele beton- of natuurvloer. Twijfels of een Berry Alloc Laminatenvloer iets voor u is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan iedere werkdag voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen rondom het leggen van vloeren, het meedenken welke vloeren geschikt zijn en het voorzien van deskundig advies. 

Welke voordelen heeft Berry Alloc laminaat?

Twijfelt u wat de voordelen zijn van het aanschaffen van een Berry Alloc laminaat vloer? Ten eerste heeft deze laminatenvloer een enorme variatie in verschillende afmetingen. Het is tegenwoordig een trend waar we niet meer omheen kunnen. Verschillende maten laminaat met elkaar combineren creëert u een speels effect in uw woon- of slaapkamer. Het merk is kundig in het nabootsen van andere vloerdesigns. Zo is een hout-look laminatenvloer bijna niet met een echte houtenvloer te onderscheiden. De collecties van ‘ocean’ en ‘eternity’ zijn uitermate vochtbestendig. Deze collecties zijn zelfs te gebruiken in de badkamer. Ten slotte zijn de vloeren erg onderhoudsvriendelijk. Deze laminatenvloer is uitstekend met water en zeep schoon te maken. Meer dan een dweil heeft u niet nodig voor het onderhouden van uw vloer.

Bezoek onze showroom in Roden voor het complete assortiment Berry Alloc laminaat

Wij begrijpen als geen ander dat u eerst behoefte heeft om de vloeren in het echt te beoordelen, voordat u een beslissing maakt of de vloer past in uw huis. Daarom adviseren wij ten alle tijden om eerst een afspraak met ons te maken, zodat we gezamenlijk naar de vloeren kunnen kijken. Bovendien kunt u in onze showroom het complete assortiment Berry Alloc laminaat bekijken.

5 + 9 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene