Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Een houten vloer laten bezorgen in Heerenveen?

Gemakkelijk online bestellen, bezorgen en leggen in Heerenveen door Vloeren Lifestyle Roden.

Bij ons vind u topkwaliteit vloeren met verschillende bewerkingen, wij hebben de vloer die u zoekt! We hebben onder andere geborstelde vloeren, gerookte vloeren, dubbel gerookte vloeren, geschaafde en gebrande vloeren. Bekijk hier de mooiste houten vloeren. Zit de vloer die u zoekt hier niet tussen?  Neem dan contact met ons op en proberen we aan jouw wensen te voldoen en de juiste vloer te vinden voor u.

Duurzaam investeren

De aanschaf van een houten vloer is een duurzame investering. Wij raden ook aan om na het aanschaffen de vloer eenmaal per jaar een onderhoudsbeurt te geven. Dit zorgt ervoor dat de vloer een nieuwe beschermlaag krijgt en waardoor de vloer duurzaam blijft. Ook in Heerenveen kunnen we onze service bieden!

Van Heerenveen naar Roden is slechts een half uur rijden, kom een langs om onze 1000m² showroom te bekijken en laat u verassen door de vele soorten vloeren die wij aanbieden!

Kom eens langs om onze 1000m² showroom te bekijken

U kunt de vloer online aanschaffen en uw vloer wordt bezorgd en gelegd in Heerenveen. Wilt u toch liever van tevoren even zien hoe de vloer eruit ziet? Kom een langs en laat u zich verassen door vele keuze in vloeren, ondervloeren en plinten! Neem contact met ons op en dan proberen wij samen met u de vloer te vinden die u zoekt.Vul het contact formulier in of neem gerust telefonisch contact met ons op.

3 + 10 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene