Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Donkere houten vloeren kopen

Houten vloer kopen met donkere kleur | Specialist in Groningen & Drenthe

Wel 65 verschillende soorten houten vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden. Houten vloeren in verschillende kleuren, breedtes en bewerkingen. U kunt gratis en vrijblijvende een offerte voor een donkere houten vloer aanvragen.

Houten vloeren bekijken in onze showroom

U kunt langskomen in onze showroom in Roden, op de grens van Groningen en Drenthe. U kunt hier tot wel 65 verschillende soorten houten vloeren bekijken in een showroom van 1000 vierkante meter. Daarnaast kunt u advies aan onze deskundige adviseurs vragen.

Alle donkere houten vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming

De donkere vloeren van Vloeren Lifestyle Roden zijn allen geschikt voor vloerverwarming. Ons advies is om de vloer verlijmd aan te laten leggen als u voor vloerverwarming kiest. Daarnaast kunnen wij uw vloer ook op aan andere manier aanleggen, bekijk hiervoor onze verschillende legwijzen voor vloeren.

Benieuwd naar de donkere houten vloeren?

Bent u benieuwd naar de donkere houten vloeren van Vloeren Lifestyle Roden? Bekijk de houten vloeren direct online & bestel de vloeren door het formulier aan de linkerkant van de pagina in te vullen.

15 + 15 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene