Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloeren Drachten

U bent de Martin Luther Kingsingel al langs geweest in Drachten, maar niet de houten vloer gevonden die u wilt? Misschien moet u het dan eens buiten Drachten zoeken, wij hebben namelijk een breed assortiment aan houten vloeren en zitten slechts 25 minuten rijden van Drachten.

Vloeren Lifestyel Roden is de vloerenspecialist van het Noorden. Voor een ruim assortiment in houten vloeren, goede kwaliteit, deskundig advies en extra service, zoals het leggen van uw vloer komt u naar Vloeren Lifestyle Roden.

Bekijk een greep uit ons assortiment

Voor al onze houten vloeren nodigen wij u graag uit in onze showroom van ruim 1000m². Maar u kunt online ook alvast een greep uit ons assortiment bekijken. De eiken vloer is de meest gewilde houtsoort. Een eiken vloer kan onder andere gerookt, geschraafd of gebrand worden.  

Staal 44
Staal 20
Stal 48
Staal 31

5 voordelen van een houten vloer

Houten vloeren bieden veel voordelen, die wij natuurlijk graag met u delen. Voor het overzicht hebben we hieronder de belangrijkste 5 voor u genoteerd. Houten vloer zijn:

  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Milieuvriendelijk
  • Heel sfeervol en gezellig
  • Tijdloos
houtenvloer

Houten vloeren in Drachten laten leggen

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze houten vloeren, dan kunt u er ook voor kiezen om deze te laten leggen in uw woning te Drachten. Houten vloeren leggen is namelijk een vak en moet wel goed gebeuren. Onze vakkundige werknemers hebben de ervaring en kennis om uw houten vloer professioneel te leggen.

Alleen de beste kwaliteit houten vloeren

Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben we alleen houten vloeren van de beste kwaliteit, die we bij u thuis in Drachten bezorgen. Wanneer u een houten vloer koopt, wilt u wel dat de vloer lang mee gaat. Wij kunnen garanderen dat onze houten vloeren van uitstekende kwaliteit zijn, die jaren meegaan. U heeft het grotendeels ook zelf in de hand hoelang u kunt genieten van uw houten vloer. Wanneer u uw houten vloer goed onderhoud gaat deze het langste mee. Voor een goed advies over het onderhoud van uw vloer kunt u terecht bij ons personeel.

Neem snel contact met ons op!

Bent u erover uit en wilt u onze showroom bezichtigen? U bent van harte welkom! Samen kijken we naar wat de mooiste vloer is voor uw huis. Heeft u nog vragen die u ons direct wilt stellen? Klik dan op de onderstaande button.

14 + 13 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene