Moduleo Vinylvloeren bij Vloeren Lifestyle Roden


  Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Layred van Moduleo Click PVC  

Bent u opzoek naar luxe Layred Moduleo click pvc vloeren? Dan bent u hier op het juiste adres. Het pvc-merk Moduleo staat bekend om hun natuurlijke schoonheid. Dankzij hun innovatieve technologie absorberen de pvc vloeren geluiden, zijn ze antislip en waterbestendig. Benieuwd naar wat deze kwaliteitsvloeren nog meer te bieden hebben? Lees dan vooral verder.  

 

De eigenschappen van Moduleo click pvc-vloeren 

Naast het feit dat Moduleo zich door de jaren heen heeft bewezen als pvc-vloerenmerk van hoogwaardige kwaliteit, wordt het door een aantal bijzondere eigenschappen gekenmerkt. Zo is de LayRed Moduleo collectie de sterkte variant op het gebied van vinylvloeren. Bij het leggen van een nieuwe vloer moet de bestaande vloer eerst vaak geëgaliseerd worden, met Moduleo LayRed is dit verledentijd. Dankzij de sterk geïntegreerde ondervloer bespaart u veel tijd en moeite. Omdat oneffenheden in uw oude vloer geen partij zijn voor de LayRed click pvc-vloeren, kunt u direct beginnen met leggen.  

 

De voordelen van een LayRed Moduleo click pvc-vloer 

Eén van de voordelen van een Layred Moduleo click pvc-vloer is dat u maar hoeft te knipperen of de vloer ligt al uw woonkamer te complimenteren. Daarnaast zorgt de beschermende toplaag ervoor dat uw vloeren langer hun topkwaliteit behouden dan u zich maar kan wensen. Deze collectie stoot namelijk water af en weert vuil en huisstofmijt. Het verwijderen van vlekken hoeft dan ook alleen met water gedaan te worden. Wat nog een zeer prettige toevoeging van de Layred Moduleo collectie is, is zijn geluidsabsorberende technologie. Over kraak en klikgeluiden hoeft u zich geen zorgen meer te maken met deze vloer.  

 

Moduleo click pvc vloeren & milieu 

Wist u dat Moduleo pvc vloeren zeer milieuvriendelijk zijn? Alle vloeren zijn gevormd uit materiaal dat tot 50% gerecycled is. Daarnaast wordt er binnen de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Dit is mogelijk dankzij het eigen windmolenpark. Dankzij dit park, wordt tot 40% van de nodige energie geproduceerd door de eigen windmolens. Hierdoor kan Moduleo vol trots zeggen dat ze in het bezit zijn van diverse certificaten op het gebied van kwaliteitsbeheer en milieupraktijken.  

 

Vloeren lifestyle Roden bezit het beste Moduleo assortiment  

Vloeren lifestyle Roden is niet alleen in het bezit van de mooiste Layred Moduleo click pvc-varianten. Wij leveren namelijk ook vloeren uit andere collecties. De Impress-collectie is bijvoorbeeld ideaal voor woningen die gaan voor een natuurlijke look. Zoekt u een vloer voor een intens gebruikte ruimte? Dan is de Transform-collectie de perfecte oplossing. Deze Moduleo vloer is namelijk voorzien van een dikke slijtlaag. Toch opzoek naar een ruim assortiment aan hout- en steeneffecten? Ga dan voor de Moduleo Select-collectie. Benieuwd naar het aanbod vinyl vloeren? Neem dan eens een kijkje op onze website of in de showroom.  

Impress

Impress

Impress vloeren zijn het meest natuurlijk. De fijne structuren en karaktervolle kleuren geven deze vloeren de meest realistische uitstraling. Het staat voor de kracht en pracht van de natuur! Het Bohemian dessin geeft een sterke en stoere uitstraling die toch erg chique is door de fijne lijnen.

Transform

Transform

Moduleo Transform is voorzien van een dikkere slijtlaag en is daarom ideaal voor commerciële ruimtes of in de vaakst gebruikte ruimtes in de woning. Het Persian Walnut design nodigt uit om binnen te komen. Geeft kleur en warmte aan uw ruimte! Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren en dessins om uit te kiezen.

Select

Select

Het Select assortiment biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten. Creëer een unieke ruimte met een van deze dessins. De donkere en intense kleur van de Jetstone uit de Select collectie tilt je ruimte naar een hoger niveau. Combineer het met een knalkleur om je ruimte echt karakter te geven.

3 + 9 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene