Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Zoekt u naar een houten vloer in Appelscha?

Vloeren Lifestyle Roden levert de mooiste vloeren ook in Appelscha

Houten vloeren zijn tijdloos. Dit komt door het natuurlijke en warme karakter van het materiaal. Geen enkele houten vloer hoeft het zelfde te zijn, want u kunt eindeloos variëren qua kleur, houtnerf en afwerking. Hierdoor heeft u altijd een unieke vloer die bij uw interieur past. Bekijk en bestel online ons hele assortiment vloeren. Binnen drie week wordt uw gloednieuwe houten vloer in Appelscha geleverd. Wilt u liever onze houten vloeren in de showroom komen bekijken? Kom dan gerust bij ons langs in Roden, de koffie staat klaar!

Twee soorten houten vloeren

  1. Plankenhouten vloeren: hierbij is vurenhout de goedkoopste optie maar tevens ook het meest kwetsbare hout. Het hardste (niet tropische) hout is eikenhout en beukenhout. Daar tussenin zit nog grenen.
  2. Parkethouten vloeren: parket kunt u krijgen in veel soorten, maten en prijzen. Hierbij is verlijmd hout de goedkopere variant. Dit komt omdat het bestaat uit een dun laag je hout dat verlijmd is op een goedkopere houten ondergrond. Dan is er nog massief hout. Dit soort parket is duurder maar wel steviger.

Meer dan alleen houten vloeren...

Naast houten vloeren zijn wij uw totale vloerspecialist. In onze showroom vindt u altijd de nieuwste collecties laminaat-, PVC-vinyl– en tapijtvloeren. Zo vindt u altijd de vloer die bij uw interieur past! Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we uw vloer komen opmeten. Vervolgens wordt alles op maat gemaakt en komen wij vakkundig uw gloednieuwe houten vloer in Appelscha leggen.
houtenvloer

Vloeren Lifestyle Roden komt ook bij u thuis

Geen zin om naar de showroom te komen? Dan komt de showroom gewoon bij u thuis. Op deze manier kunt u direct zien of de vloer bij uw interieur past. Een van onze adviseurs komt bij u thuis met de houten vloer stalen die u wenst. Voor een afspraak stuurt u een mailtje naar info@vloerenlifestyleroden.nl met daarin de gewenste stalen, geschikte data en tijdstippen. Bekijk hier alvast het assortiment.  

Of kom langs in de showroom

Wij zijn woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 10.00 uur. U kunt de auto gratis voor onze deur parkeren. Kijk rustig even rond of vraag naar de expertise van het personeel. Zij kunnen u alles over houten vloer vertellen en u krijgt de beste tips mee. De vloeren zijn voor u uitgestald zodat u direct kunt zien uit welk hout het gesneden is. U kunt ons vinden aan de Ceintuurbaan Noord 112-1 in Roden en dat is vanaf Appelscha slechts een halfuurtje rijden.
 

14 + 13 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene