Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Woca onderhoudsproducten

Woca onderhoudsproducten zijn perfecte onderhoudsproducten voor iedere houten vloer. Omdat de houten vloer volledig bestaat uit natuurlijke materialen is de houten vloer de meest arbeidsintensieve vloer die er is. Doordat natuurlijk materiaal gevoeliger is voor slijtage dient een houten vloer goed onderhouden te worden. De Woca onderhoudsproducten zorgen ervoor dat uw houten vloer er na iedere behandeling weer als nieuw uitziet

Soorten onderhoudsproducten

Woca heeft diverse soorten onderhoudsproducten voor iedere houten vloer. De houten vloer dient met deze onderhoudsproducten behandeld te worden voordat de houten vloer in gebruik wordt genomen. Dit kan zowel voor het eerste gebruik of na een schuurbehandeling. Door gebruik te maken van de verschillende soorten onderhoudsproducten zal de vloer langer meegaan en voornamelijk langer mooi blijven! Verschillende soorten onderhoudsproducten hebben ook verschillende doelen. De meest gebruikte onderhoudsproducten zijn olie, lak en was.

Woca olie

Door Woca olie te gebruiken zal de houten vloer er weer als nieuw uitzien. Na het schuren van de vloer dient deze zo snel mogelijk in de Woca olie gezet te worden om het beste resultaat te krijgen. De olie trekt in de houten vloer en zorgt er voor dat de houten vloer er een stuk ‘levendiger’ uit zal zien. De olie vormt tevens een beschermlaag en zorgt er voor dat de vloer lang mooi blijft.

Woca was

Een houten vloer wassen is tegenwoordig een relatief verouderde manier van onderhoud maar is voor veel houten vloeren nog wel vereist. Door de vloer in de was te zetten bereikt u in principe hetzelfde als met het oliën van de vloer, alleen kost dit meer werk. Woca was zorgt er voor dat u de vloer op de juiste manier in de was kunt zetten en garandeert een prachtig resultaat. Oude houten vloeren dienen te worden behandeld met was, modernere vloeren worden over het algemeen in de Woca olie gezet. 

Woca lak

Woca lak kan gebruikt worden om de vloer een andere uitstraling te geven. Door de vloer na de schuurbehandeling te lakken met een andere kleur dan dat de vloer voorheen had, zal de houten vloer een andere kleur(tint) krijgen! Woca lak is dus ideaal als u de uitstraling van uw woonkamer wilt veranderen zonder daadwerkelijk nieuwe producten aan te schaffen!

Woca onderhoudsproducten kopen bij Vloeren Lifestyle Roden

Met Woca onderhoudsproducten zit u eigenlijk altijd goed. Woca is een vertrouwd merk binnen de vloerenindustrie en garandeert altijd mooi resultaat. U kunt Woca onderhoudsproducten kopen in de showroom van Vloeren Lifestyle Roden! Als u vragen heeft over het gebruik van een van de Woca onderhoudsproducten, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel van Vloeren Lifestyle Roden!

6 + 4 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene