Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Geschaafde vloeren kopen doe je bij Vloeren Lifestyle Roden

Een geschaafde vloeren zijn houten vloeren die op een specifieke manier afgewerkt zijn. Het schaven van hout geeft de vloer een mooie, afgewerkte uitstraling. Een geschaafde vloer wordt vaak ook met een (kleur)olie behandeld. Zo heeft de vloer een mooie, strakke finish waarbij de houtnerven extra naar voren komen. De geschaafde vloer is erg strak en glad, en heeft een natuurlijke look. Zo geeft u een ruimte een prachtige, authentieke uitstraling.

Hoe worden geschaafde vloeren gemaakt?

Een geschaafde vloer heeft een strakke afwerking. Bij het schaven van een vloer worden de houtvezels op een manier behandeld waardoor ze open gaan staan. Hierdoor is de plank extra gevoelig voor olie behandelingen, en trekken de oliën beter in. Omdat de olie beter werkt op geschaafd hout heeft de vloer een diepere en meer uitgesproken kleur.

Door het schaven van het hout wordt de vloer ook extra strak en glad gemaakt. Zo verliest het de imperfecties die vaak met eikenhouten vloeren geassocieerd worden. De vloer voelt extra glad en zacht aan, wat veel mensen een prettige sensatie vinden.

Restauratie, (dagelijks)onderhoud: wij helpen u graag met al vragen

Bij een geschaafde vloer is de nerfstructuur van het hout extra zichtbaar, dit geeft de vloer een warme en levendige uitstraling. Omdat de nerfstructuur erg naar voren wordt gehaald bij een geschaafde vloer ziet u ook de natuurlijke compositie van het hout. Ook hebben geschaafde vloeren extra diepe en intense kleuren, wat het een natuurlijke uitstraling geeft.

Net zoals al onze andere houten vloeren worden onze geschaafde vloeren van extreem kwalitatief Europese eikenhout gemaakt. Ook kunnen deze vloeren op meerdere manieren worden gelegd, zo kunt u bijvoorbeeld voor een visgraat vloer kiezen. Ook heeft u ruime keuzen uit verschillende gekleurde vloeren, van lichte vloeren tot extreem donkere vloeren. Ook kunt u kiezen uit koelere tinten en warmere kleuren.

Een geschaafde vloer kan ook prima worden gelegd als u vloerverwarming heeft. Als onze houten vloeren, dus ook geschaafde vloeren, zijn geschikt voor vloerverwarming.

Geschaafde

De beste geschaafde vloeren vindt u bij Vloeren Lifestyle Roden

Op zoek naar een geschaafde vloer? Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij een breed assortiment aan geschaafde houten vloeren. U heeft ruime keuze aan soorten en maten en hoe donker de geschaafde vloer is. Wij hebben ook veel verschillende bekende en minder bekende merken. Bent u klaar met online oriënteren en heeft u behoefte aan advies? Onze adviseurs staan voor u klaar in onze showroom.

13 + 15 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene