Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Hoomline PVC

Hoomline PVC vloeren, exclusieve collecties die passen binnen elk interieur. Alle vloeren van Hoomline hebben eigen specifieke kenmerken. Toch hebben alle pvc vloeren een overeenkomstige deler: Ze zijn allemaal robuust, authentiek en trendy. Met een Hoomline pvc vloer creëert een sfeer die past binnen de uitstraling van het interieur.

Europese kwaliteit PVC vloeren

De pvc vloeren van Hoomline komen uit de fabrieken van Krono Original en het Belgische Balterio. De Samenwerking tussen deze partijen heeft een mooie collectie vloeren van prachtig laminaat van europese kwaliteit opgeleverd. Schitterende vloeren die passen in elk interieur. Modern, Landelijk of Klassiek? Hoomline heeft altijd de passende pvc vloer

Prijzen Hoomline PVC

De prijzen van de Hoomline PVC vloeren zijn afhankelijk van de collectie en de uitvoering. Echter zijn alle Hoomline PVC vloeren aantrekkelijk geprijsd. En dat vinden wij eigenlijk wel het meest interessante: een bescheiden prijs voor een zeer mooie pvc vloer. Meer weten over de prijzen van specifieke Hoomline PVC vloeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050-5020085, of het contactformulier op de pagina in te vullen. Óf bezoek de showroom, dan kunnen we u direct ook van voorzien van goed advies!

Hoomline Collecties

De pvc vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Bijna alle pvc vloeren van Hoomline hebben een matte structuur welke beschikbaar zijn in verschillende plankbreedtes. Alle lijnen hebben bestaan uit click laminaat. De Ambassador en Briljant lijn hebben beide ook een plak laminaat variant.  De laminaat collectie van Hoomline bestaat uit de volgende series:

ambassador

Ambassador

De afmeting van de pvc planken is 609 x 152 mm en hebben en plankdikte van 2,5mm. De pakinhoud is 3,34m2

briljant

Briljant

De afmeting van de pvc planken is 1230 x 228 mm met een plankdikte van 5,5 mm. De pakinhoud is 2,24 m2

fusion

Fusion

De afmeting van de pvc planken is 1510 x 220 mm en hebben en plankdikte van 7,5mm. De pakinhoud is 2,66m2

stileven

Stilleven

De afmeting van de pvc planken is 1494 x 209 mm en hebben en plankdikte van 6 mm. De pakinhoud is 1,87m2

Bezoek onze showroom in Roden voor het complete assortiment van Hoomline

Heeft u de vloeren van Hoomline online bekeken, maar bent u er nog niet helemaal uit welke vloer het beste bij u past? Bezoek onze showroom in de buurt van Groningen. Bij pvc vloeren is het belangrijk om ze te zien en te voelen. Hiervoor kunt u langskomen in onze showroom aan de Ceintuurbaan 112-1 in Roden. Wij geven u graag uitgebreid advies over de producten van Hoomline, en kunnen wij u meer vertellen over de prijzen, of een offerte opstellen. Onze experts staan klaar met een kop koffie of thee om al uw vragen en wensen te overleggen. De showroom ligt op slecht 25 minuten van Groningen, ga direct naar de routeplanner om te kijken hoe u bij ons kunt komen. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op via info@vloerenlifestyleroden.nl, of bel 050-5020085.Wij hopen u snel te zien!

15 + 4 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene