Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Nieuwe houten vloer nodig in Beilen? Vloeren Lifestyle Roden

Bestel een houten vloer en laat het bezorgen en leggen in Beilen

Vloeren Lifestyle Roden heeft een ruime en inspirerende showroom van 1000m² in Roden. De showroom is zeker de moeite waard om langs te gaan. Wilt u nou liever Beilen niet uit? Dan biedt de online webshop uitkomst. Met tientallen verschillende vloeren zit hier zeker iets voor u tussen. U bestelt de vloer online en kunt het laten bezorgen en laten leggen bij u thuis in Beilen.

Een gebrande, gerookte of een onbehandelde houten vloer?

Weet u al welke bewerking u wilt? Welke kleur en welke afwerkingen? Mocht u het nog niet weten dan kunt u inspiratie op doen door onze collectie te bekijken. Hier vindt u houten vloeren in alle kleuren en bewerkingen. Welke zou bij u thuis goed staan? Bekijk de collectie.

Laten bezorgen en leggen in Beilen

Het leggen van een houtenvloer is een klus waar de vakman vaak voor wordt ingeschakeld. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw duurzame investering en het daarom perfect hebben liggen. De vakmensen van Vloeren Lifestyle Roden komen graag bij u in Beilen om te zorgen dat uw vloer naar alle tevredenheid wordt gelegd. Bezorgen en laten leggen, de service van Vloeren Lifestyle Roden.

8 + 14 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene