Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloeren Leek

Een houten vloer in Leek? Kom dan naar dé vloerenspecialist van het Noorden. Wij hebben een ruim assortiment aan houten vloeren die u rustig kunt bekijken in onze showroom van ruim 1000m². Mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld vloerverwarming onder uw houten vloer, dan kunt u deze stellen aan ons deskundig personeel. Zij adviseren u graag over uw houten vloer in Leek

Laat u houten vloer leggen in Leek

Wij hebben al vele houten vloeren in Leek gelegd en zijn hierin uiteraard vakbekwaam. Mocht u het zelf niet aandurven , dan kunt u uw houten vloer laten leggen door ons deskundig personeel. Zo weet u zeker dat het goed gebeurd en kunt u binnen de kortste keren genieten van een prachtige houten vloer.

Bij vloeren lifestyle Roden krijgt u:

  • Een uitgebreid assortiment in vloeren
  • Goed deskundig advies
  • Extra service, zoals het leggen van de vloer bij u thuis
  • Ook voor onderhoud of restauratie van uw vloer
  • Fantastische merken
Houtenvloer

Kosten van een houten vloer

enieuwd hoe duur een houten vloer is? Dat is lastig te zeggen, de kosten van een houten vloer zijn zowel afhankelijk van de merken als de collecties. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een houten vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.

Onderhoud en restauratie van uw houten vloer

Ook voor onderhoud of restauratie van uw houten vloer kunt u terecht bij Vloeren Lifestyle Roden. Onze vloerspecialisten kunnen uw vloer namelijk uitstekend restaureren en kunnen u ook goed adviseren voor het zelf onderhouden van uw vloer, zodat u er nog langer van kunt genieten.

Kom langs en laat u verrassen

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en u zult zien dat wij altijd de houten vloeren hebben die bij u passen. Vloeren Lifestyle Roden is nog geen 10 minuten rijden van Leek. Dus kom snel langs en laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment. De koffie staat voor u klaar!

Assortiment houten vloeren

Staal 41
Staal 42
Staal 47
Staal 59

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

7 + 14 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene