Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

PVC vloeren Hoogezand

PVC vloeren in Hoogezand? Kom eens naar dé vloerenspecialist van het Noorden! Je vindt ons in Roden wat nog geen 25 minuten rijden is vanaf Hoogezand. Met een showroom van ruim 1000 m² zit er altijd wel een vloer tussen die bij je past.

De PVC vloer is de laatste jaren erg populair geworden en dat is goed te begrijpen. Een vloer van sterke kwaliteit, die weinig onderhoud nodig heeft en nog erg hygiënisch is ook. En tegenwoordig is er een ruime keuze tussen verschillende designs die zo realistisch lijken dat ze bijna niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer of tegelvloer.

PVC vloeren van echte kwaliteitsmerken

Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben we alleen pvc vloeren van kwaliteitsmerken, maar wel in verschillende prijsklasse. Bij ons zit er altijd wel een vloer tussen die bij je past. Zowel de prijs als de uitstraling. Wij beschikken over de volgende merken:

  • M-Flor
  • Moduleo
  • Vinyl Concept
  • Lifestyle
Arizona

Laat uw vloer leggen in Hoogezand

Wanneer u een PVC vloer wilt, is de ondervloer erg belangrijk. De ondervloer moet namelijk helemaal egaal zijn. Daarom kiezen veel klanten van Vloeren Lifestyle Roden ervoor om de PVC vloer te laten leggen door onze professionals. Op deze manier weten ze zeker dat de vloer vakkundig gelegd wordt. Wij komen ook in Hoogezand langs om uw PVC vloer te leggen.

Je kan er ook voor kiezen om de vloer te laten leggen door de vakkundige jongens van Vloeren Lifestyle Roden. Wij hebben al veel ervaring met het leggen van zowel houten vloeren, laminaat als PVC vloeren.

Kosten van PVC Vloeren

Benieuwd naar de kosten van onze PVC Vloeren? Dat is lastig te zeggen, er zitten namelijk behoorlijke prijsverschillen in zowel merken als de collecties van een bepaald merk. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een PVC vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.

De kosten inclusief leggen van PVC vloeren is natuurlijk ook anders dan de kosten van de PVC vloeren exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een PVC Vloer die past binnen uw vastgestelde kostenplaatje

Kom langs en geniet straks van een nieuwe PVC vloer

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom, grote kans dat je straks geniet van een nieuwe PVC vloer. Heeft u vooraf vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

11 + 7 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene