Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Tapijt Marum

Mooi en goedkoop tapijt in Marum? Vloer en Lifestyle heeft het

Een tapijten vloer heeft vele voordelen, dat je op zoek bent naar een tapijten vloer begrijpen we dan ook heel goed. Tapijt heeft een isolerende werking, straalt luxe uit, is betaalbaar, maar ook exclusief en geeft de ruimte sfeer mee wat een andere vloer niet kan. De zachte polen van de vloer zorgen voor een zeer aangenaam gevoel als u er over loopt. Kortom, een perfecte keus voor ieder budget.

Warmte door de tapijten vloer

De thermostaat mag naar beneden, het mooie weer komt er weer aan en u heeft binnenkort een tapijten vloer in huis. Met tapijt in huis houdt u de warmte beter binnen en zo bespaart u op de avonden dat het afkoelt. U kunt zeggen dat een tapijten vloer zichzelf terugverdient.

Sfeer, luxe en dat ook nog eens betaalbaar

Vloer en Lifestyle heeft voor ieder budget een vloer die precies bij u past. Van goedkoop tapijt tot aan exclusief tapijt, van hoogpolig tapijt tot aan laagpolig tapijt. Voor elke kamer in uw huis is er een geschikte oplossing. U bepaalt zelf hoeveel sfeer en luxe u wilt binnen halen.

Wilt u het tapijt laten leggen bij u in Marum?

Geen enkel probleem, met professioneel gereedschap komen wij naar Marum om ervoor te zorgen dat uw vloer er strak en netjes in ligt.

Doe inspiratie op voor uw tapijten vloer

Door de showroom van Vloer en Lifestyle kunt u inspiratie op doen over uw nieuwe vloer. Wilt u zwart, wit, blauw of rood tapijt? Naast de vele mogelijkheden qua kleur zijn er ook ontzettend veel mogelijkheden qua dessins. De keuze is reuze, hierdoor hebben we altijd iets wat u zoekt.

1 + 9 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene