Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

De #1 vloerenwinkel in Drenthe

Diverse merkvloeren vindt u bij Vloeren Lifestyle Rodenl

Op zoek naar nieuwe vloeren van laminaat, parket, pvc, tapijt of vinyl? Dé vloerenwinkel van Drenthe biedt verschillende topmerken vloeren. Als het gaat om Laminaat Vloeren, vindt u onder andere de merken BalterioHoomlineParadorSaffier en Meister in ons assortiment. Gaat u liever voor een PVC-vloer van Vloeren Lifestyle Roden? Dan kunt u kiezen uit de merken GelastamFLORModuleoVivafloorsBeautifloorAmbiantGreen-FlorSense en Gerflor. Alle merken zijn verkrijgbaar in een heleboel soorten en maten in verschillende prijsklassen. Zo vindt u altijd een vloer die bij u past. Nieuwe vloer nodig? U vindt het bij de vloerenwinkel van Drenthe. 

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer(en)?

Vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei maten, soorten, kleuren, materialen et cetera. De vraag is echter welke vloer past het beste bij u en uw woonsituatie in Drenthe? Welke vloer of vloeren vindt u het mooist of het fijnst? Wij begrijpen dat dit een lastige keuze kan zijn. Om die reden schieten onze vloerenexperts u graag te hulp. Vul links het contactformulier in onze vloerenspecialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dé vloerenwinkel van Drenthe biedt meer dan alleen vloeren

Naast een  ruim assortiment houten vloeren, laminaat, PVC-vloeren, tapijt en vinyl,  biedt Vloeren Lifestyle Roden ook handige vloerbenodigdheden, zoals ondervloerenplinten en onderhoudsartikelen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om karpettenraamdecoratiegordijnentrapbekleding en traprenovatie aan te schaffen. Bij deze uitgebreide vloerenwinkel van Drenthe vindt u alles om uw huis te decoreren. 

Bezoek dé vloerenspecialist van Drenthe

Bezoek onze vloerenwinkel in Roden, Drenthe om ons gehele assortiment vloeren van dichtbij te bekijken. Onze showroom biedt maar liefst 1.000 m2 aan woonideeën. Meer dan voldoende meters om geïnspireerd te raken. Advies nodig? Onze vloerenexperts voorzien ik graag van advies op maat.

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden, Drenthe

Bent u niet in de gelegenheid om ons een bezoek te brengen of heeft u liever telefonisch contact? Vul dan ons contactformulier in, stuur een e-mail naar info@vloerenlifestyleroden.nl of bel ons op telefoonnummer 050-5020085.

9 + 14 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene