Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloer specialist Klazienaveen - houten vloeren kopen en laten bezorgen

Vloeren Lifestyle Roden biedt ook zijn service aan in Klazienaveen

Al een tijdje op zoek naar die prachtige houten vloer? Dan bent u bij de  Houten vloer specialist op het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan met eiken houten voeren. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en het plaatsen van vloeren en vloerverwarming

Vloeren Lifestyle Roden heeft een ruim assortiment in vloeren en eikenhouten vloeren, bekijk eens onze webshop, hierin kunt u in één klik een duidelijk overzicht verkrijgen van ons ruime assortiment in vloeren!

Toch liever ons ruime assortiment in het echt bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze 1000m² grote showroom waar alle keuzes in vloeren, onderhoud en ondervloeren te zien zijn. Ook kunt u de verschillende bewerkingen van de vloeren dan in het echt bekijken.

Die vervelende krassen uit uw vloer krijgen?

U bent al in het bezit van een prachtige vloer, maar hier en daar zit een beschadiging waarbij u al langer tegen u zelf zegt; dat moet eens gerepareerd worden. Dit kan bij de houten vloer specialist.

Bekijk hier dan eens onze ruime assortiment in onderhoudsproducten.

De houten vloer specialist levert een vloer in TOP kwaliteit

De vloeren die wij leveren worden van Europees multiplanken geproduceerd, dit zijn de best gekozen planken met een 4 mm dikke toplaag om uw net uitgekozen vloer zo goed mogelijk te beschermen. U kunt de vloer ook bij de houten vloer specialist laten onderhouden om de vloer zo duurzaam mogelijk te maken. De door u uitgekozen houten vloer is bij u thuis binnen 2 á 3 week!

8 + 1 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene