Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloer specialist voor Meppel - houten vloeren kopen en laten bezorgen

U wilt een houten vloer in uw woning te Meppel? Dan bent u hier aan het juiste adres! Met een showroom van ruim 1000m² vindt u bij ons altijd een houten vloer die bij u past. Ons personeel staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u te voorzien van deskundig advies. Mocht u al een houten vloer hebben in uw woning te Meppel, maar is deze toe aan een onderhoudsbeurt? Ook dan kunnen wij u helpen.

Ruim assortiment houten vloeren Meppel

Een houten vloer is voor een langere periode, daarom wilt u wel de juiste keuze maken. Bij vloeren lifestyle Roden hebben we een uitgebreid assortiment, waardoor er altijd wel een mooie houten vloer voor u tussen zit. Bekijk een greep uit ons assortiment online en kom een langs in onze showroom voor ons gehele aanbod.

De houten vloer specialist waar u naar op zoek bent levert ook in Meppel!

Bent u woonachtig in de omgeving van Meppel en bent u op zoek naar die ene prachtige eiken houtenvloer, dan heeft u de juiste specialist gevonden. Wij bezorgen en leggen de vloer na keuze, ook kunt u terecht bij ons voor onderhoud of leggen van uw vloer.

Geen tijd of zin om richting onze showroom te komen? Klik dan gerust op onze webshop, hierin kunt u het hele assortiment van de vloeren in één duidelijk overzicht bekijken, u heeft de keuze bij ons uit verschillende soorten bewerkingen van de vloeren.

U kunt bij ons in terecht in de showroom om te kijken naar het ruime assortiment vloeren onder het genot van een kop koffie.

De vloer verwarming op maat laten aanleggen door de houten vloer specialist

Bent u op zoek naar een vloerverwarming die u voldoet aan uw wensen, dit kan ook bij Vloeren Lifestyle Roden. Dit is mogelijk in combinatie met een prachtige eiken houten vloer. De eikenhouten vloer is in vele verschillende kleurafwerkingen te verkrijgen. Klik op onze webshop om het assortiment te bekijken en al onze keuzes en afwerkingen te bezichtigen.

De vloer zelf leggen of laten leggen?

Laat u de houten vloer en/of vloerverwarming liever vakkundig leggen door de ervaren werknemers van Vloeren Lifestyle Roden? Dat kan, kijk eens op onze service pagina om te zien wat wij voor kunnen betekenen bij het leggen van uw vloer. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw aangekochte vloer.

Kom eens langs in onze showroom

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en u zult zien dat wij altijd de houten vloeren hebben die bij u past. Vloeren Lifestyle Roden, zoals de naam het al aangeeft, is gelegen in Roden. Dus kom snel langs en wij zorgen dat de koffie klaar staat.

13 + 2 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene