Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloeren Marum

Voor houten vloeren in Marum gaat u naar Vloeren Lifestyle Roden. Of het nou gaat om gerookt, geschaafd of gebrande vloeren, bij Vloeren Lifestyle Roden slaagt u altijd! Met een showroom van 1000m² zit er altijd wel een houten vloer voor u bij.

Altijd goed advies over houten vloeren Marum

Ons personeel kan u goed adviseren bij uw keuze voor een houten vloer. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment. Mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld vloerverwarming, dan kunt u die gerust aan ons personeel stellen. Ook voor vragen over bijvoorbeeld het leggen van een houten vloer kunt u bij ons personeel terecht. Deze hebben namelijk al vele vloeren gelegd in Marum.

Houten vloeren laten leggen in Marum?

Bij ons kunt u er ook voor kiezen om de houten vloer te laten leggen. Wij zijn vakbekwaam en hebben al vele houten vloeren gelegd in Marum. Een houten vloer leggen is een vak apart. Wanneer u twijfelt om het zelf te doen, kunt u beter ons inschakelen. Zo weet u zeker dat het professioneel gelegd wordt. 

Bezoek onze showroom

Heeft u een woning in Marum en wilt u graag een houten vloer, kom dan eens langs in onze showroom. Vloeren Lifestyle Roden is een kleine 15 minuten rijden vanaf Marum.

Staal 41
Staal 42
Staal 47
Staal 59

8 + 8 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene