Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Tapijt Groningen

Tapijt in Groningen van de beste merken

Vloeren Lifestyle Roden hecht grote waarde aan de kwaliteit van de vloeren. Ons assortiment bestaat dan ook enkel uit tapijt van topkwaliteit. Zowel vervaardigd uit natuurlijke en synthetische garen. Door het brede assortiment hebben wij altijd iets dat aansluit bij uw inrichting in Groningen of omstreken.

Hoogpolig tapijt of laagpolig tapijt met ongekend veel keus

Het tapijt is een behaaglijke vorm van vloerbedekking. Het tapijt voelt zacht aan en staat ook nog zeer sfeervol. Omdat geen één huis hetzelfde is hebben we ruime keus voor u. Of u nu op zoek bent naar hoogpolig tapijt of laagpolig tapijt of projecttapijt. In de meest gangbare kleuren als zwart, wit, bruin, rood, blauw of uit meer bijzondere kleuren. Bij Vloeren Lifestyle Roden vindt u zeker wat u zoekt.

Tapijt isoleert uw huis in Groningen

Wist u dat u met een tapijten vloer de warmte binnenhoudt? Het heeft namelijk een isolerende werking. De extra isolatie zorgt ervoor dat de kachel een stukje lager gezet kan worden. Zo bespaart u dus ook nog eens op uw energierekening. In een strenge winter kan het zelf wel oplopen tot een besparing van 10%.

Tapijt laten leggen in Groningen en omstreken

Tapijt leggen steekt nogal nauw. Dit kun je uiteraard heel goed zelf doen, maar als je hier niet zo zeker van bent of het liever laat leggen door vakmensen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen met alle nodige gereedschap langs en leggen uw vloer er strak in.

Kom eens langs in de showroom

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze showroom in Roden. Vanuit Groningen is dit slechts 25 minuten rijden.

10 + 13 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene