Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloer kopen in Assen bij Vloeren Lifestyle

Wilt u een nieuwe houten vloer kopen voor uw woning in Assen? Dan bent u bij Vloeren Lifestyle Roden aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment in houten vloeren, kunnen u goed adviseren bij uw houten vloer en beschikken over uitstekende service. 

Ruim assortiment houten vloeren

Kom eens langs in onze showroom van ruim 1000m² en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment in houten vloeren. De populairste houten vloer is de eiken houten vloer en bij ons heeft u een ruime keuze, van gebrand white wash tot verouderd kastanjebruin. Neem eens een kijkje in ons assortiment voor meer houten vloeren.

Goed advies voor u houten vloer in Assen

Ons personeel staat u graag te woord om u te voorzien van goed deskundig advies. Wij vertellen u graag de voor- en nadelen van diverse systemen en bijvoorbeeld advies op het gebied van vloerverwarming onder uw houten vloer.
Banner

Houten vloeren laten leggen in Assen

Wij hebben veel ervaring met het leggen van houten vloeren en kunnen daarom overtuigd zeggen dat we goed werk afleveren. Door ruime ervaring en deskundige kennis zijn wij in staat tot het afleveren van topkwaliteit. Ook in Assen komen we bij u langs om de houten vloer te leggen.

Onderhoud en restauratie van uw houten vloer

Heeft u een houten vloer in Assen die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over uitstekende vloer specialisten die uw houten vloer weer helemaal kunnen restaureren. Voor u het weet geniet u weer helemaal van uw vloer. Onze specialisten kunnen u tevens ook goed adviseren over het zelf onderhouden van uw vloer. Zo zorgt u ervoor dat uw vloer mooi en nieuw eruit blijft zien. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kosten van een houten vloer

Benieuwd naar de prijs van een houten vloer? Dat is lastig te zeggen, de kosten van een houten vloer zijn zowel afhankelijk van de merken als de collecties. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een houten vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.

De kosten inclusief leggen van een houten vloer zijn natuurlijk ook anders dan de kosten van de houtvloer exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een houten vloer die binnen uw vastgestelde kostenplaatje past

houtenvloer

Bezoek de showroom in de buurt van Assen

Kortom kom eens langs in onze showroom en laat u verrassen door onze uitgebreide assortiment in houten vloeren. Vloeren Lifestyle Roden is ongeveer 30 minuten rijden van Assen.
Staal 10
Staal 20
Staal 31
Staal 35

13 + 4 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene