Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloer kopen in Veendam? Vloeren Lifestyle Roden

Bent u op zoek naar houten vloeren in de buurt van Veendam? Vloeren Lifestyle Roden is dé vloerspecialist van het Noorden. Bij ons slaagt u zeker! Kom eens langs in onze showroom van ruim 1000m² en bekijk onze houten vloeren. Ons personeel beschikt over veel ervaring en kennis wat betreft houten vloeren en voorziet u graag van advies.

houten vloer

Wij bezorgen alle houten vloeren in Veendam

U bent niet voor niks op deze pagina terecht gekomen, u bent waarschijnlijk opzoek naar een eikenhoutenvloer? Dan bent u bij ons: Vloeren Lifestyle Roden aan het juiste adres. Bij ons kunt u langs komen in de showroom om te kijken naar de vloeren en om kennis te maken met ons, maar u kunt uw eikenhoutenvloer ook direct online bestellen en laten bezorgen bij u in Veendam. Voor een kijkje in ons assortiment kunt u hier klikken of op de afbeelding klikken. Dan komt u op de assortiment pagina terecht. Uw eikenhoutenvloer is speciaal voor u. U moet er toch iedere dag naar kijken en dan kan die er beter mooi uitzien. Om ervoor te zorgen dat de eikenhoutenvloer geperfectioneerd wordt kunt ook een keuze maken uit ons assortiment van olie en lijm.

Uw houten vloer laten leggen in Veendam

Wij begrijpen dat niet iedereen er op zit te wachten om zelf de vloer te leggen in huis. Om deze reden bieden wij u aan om de vloeren bij u thuis te leggen. Dat doen wij ook bij u in Veendam. Wilt u meer weten over het leggen van vloeren bij u thuis? Kijk dan eens op onze service pagina

Kosten van een houten vloer

Benieuwd hoe duur een houten vloer? Dat is lastig te zeggen, de kosten van een houten vloer zijn zowel afhankelijk van de merken als de collecties. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een houten vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.

 De kosten inclusief leggen van houten vloer zijn natuurlijk ook anders dan de kosten van de houtvloer exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een houten vloer die binnen uw vastgestelde kostenplaatje past.

Kom eens langs in onze showroom

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en u zult zien dat wij altijd de houten vloeren hebben die bij u past. Vloeren Lifestyle Roden, zoals de naam het al aangeeft, is gelegen in Roden. Roden is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Groningen. Dus kom snel langs en wij zorgen dat de koffie klaar staat.

1 + 2 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene